Faceți căutări pe acest blog

vineri, 8 iunie 2018

TIC TAC, TIC TAC, TIC TAC ...

   În mod normal, procesul de aservire pesedistă a statului român nu este încheiat, dar el va continua: singurul mod în care poate fi stopat este decapitarea partidului, îndepărtarea principalului artizan al NEdemocratizării României de la puterea de „partid și de stat”.
   Probabil că lupta pentru putere ar fi acerbă, din moment ce dragnea a avut mare grijă să nu existe un număr doi real în partid (spune și asta ceva, nu?)!
   Dar, se poate face acest lucru?
   Ne putem salva?
   DA: dacă astăzi justiția va hotărî fie și o zi, un minut, o secundă de pedeapsă cu executare în cazul angajărilor fictive, boierul de Vlașca și Teleorman va trebui să-și amintească și pedeapsa (cu suspendare) din revoltătorul dosar REFERENDUMUL! Ar fi un semnal cum că
JUSTIȚIA ESTE INDEPENDENTĂ 
ȘI VREA
SĂ RĂMÂNĂ AȘA!
   În caz contrar, CCR va conduce sub directa îndrumare a minților luminate din producția de mobilă, povestea cu căruța răsturnată va ieși din legendă trecând în realitate și Cimitirul Eroilor de la Bellu va fi desființat, construindu-se în locul lui sediul pesede!

   Ω

   Ce va fi astăzi?
   Vom vedea!
   Povestea de mâine, manifestația spontan organizată pentru susținerea conducerii pesediste, este posibil să aibă urmări asupra judecătorilor dacă nu dau astăzi sentința salvatoare pentru viitorul națiunii: să nu uităm rolul funestului partid în ocuparea locului doi la migrație (sunt 4.000.000 de emigranți români!), în urma Siriei, țară aflată în război - numai pentru atât și merită pedepsiți!
NU NUMAI EI!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu