Faceți căutări pe acest blog

marți, 1 octombrie 2019

Poliția anti fake-news (AUDIO)

   Ce pericole pot însoți campania electorală?
   Dar, în primul rând, despre care campanie electorală vorbim?
   Ei bine, în ziua de astăzi poate fi orice campanie electorală, iar care sunt pericolele ce o și ne pândesc, acestea deja s-au cristalizat în ultimii ani. În concluzie, vine o nouă campanie electorală, de data aceasta pentru prezidențiale, iar lucrurile se vor desfășura pe plan oficial și neoficial cam așa ...

   Oficial, candidații sfătuiți de consilierii de campanie, vor lansa teme de discuție - mai bune sau de-a dreptul imbecile - se vor acuza unii pe alții pentru diverse matrapazlâcuri reale sau imaginare, vor exploata folclorul de tip nou zis și urban aruncând pe piața alegătorilor impresii pe care aceștia le vor lua sau nu de bune dar pe care ei, alegătorii, le vor completa din mintea proprie după capacitate, posibilitate și dorință.
   Așadar, 
- țața veorica îl va acuza pe Iohannis că a câștigat nemeritat o sută de case și că a luat de pe urma lor milioane și milioane de euro chirie
- Iohannis va spune că țața veorica este șeful unui guvern corupt și incapabil
- diaconu va încerca să pară lipit de realitatea românească plimbându-se și cerșind voturi de la alegători care sigur nu au văzut Filantropica
- Paleologu va încerca să înjure elevat și se va mira că nu-l înțelege nimeni
- Barna va fi permanent taxat cu memorabilele „dacă ar fi fost dan Barna în locul lui Mihai Viteazul ...”
   Înjurăturile dintre candidați vor avea nu doar o direcție precisă ci și o intensitate exact calculată: dacă o oarecare necunoscută, candidat din partea unui fost pușcăriaș cu mai multe antene va înjura fără discernământ pe toată lumea cât va putea de tare, țața veorica îl va înjura pe diaconu cu blândețe și pe Barna cu furie, preferând să nu-și consume acum muniția pe Iohannis care pare deja scăpat în câștigător! De altfel, actualul președinte chiar pare într-o poziție liniștită cu un avans confortabil, ceea ce îi permite să se comporte civilizat, să discute teme de campanie și să lase spumele și acuzațiile prostești vulgului candidaților: așa cum candidata lui voiculescu va trebui să-i înjure pe toți, președintele va putea să nu înjure pe nimeni! Dar asta este partea văzută ...

   Partea nevăzută a campaniei electorale a fost deja activată! Sunt multe, prea multe clone care colportează zvonuri și știri false pe rețelele de socializare! Este evident cine comandă șleahta: trebuie doar să fii atent pe cine înjură! Dar ce spun eu înjură, pe cine ar arde într-un binemeritat autodafe! Și, nu știu de ce, dar până acum singurul înjurat este un anume Iohannis ... se spune că vinde țara, că vinde copii, că fură case, că mănâncă români pe pâine, că este vândut străinilor, că are o nevastă proastă care nu știe să se îmbrace, că și că și că ...
   Specialiștii acestui tip de intoxicare sunt cam aceiași, cam aceleași nume vreau să spun deci este posibil să fie unul și același sub diverse nume de cont: aceste false știri false apar zilnic și culmea, se găsesc destui oameni care să le creadă și să le distribuie! Ca o paranteză, am o părere foarte proastă despre țața veorica, dar dacă cineva s-ar lua de modul în care merge sau se îmbracă eu m-aș întoarce și aș privi în altă parte: mă interesează ce-i iese pe gură nu cum se îmbracă! Dacă s-ar îmbrăca cel mai prost cu putință și ar conduce țara admirabil, ar avea votul meu - vezi Angela Merkel!

   Pe lângă aceste clone, mă aștept să apară cât de curând și altfel de susținători, cu posibilități clar mai mari decât prostiile spuse de d`alde octav, gicupermisivu, hristunuștiucum, etc, etc: mă aștept să intre în joc și grupa mare, aia de la răsărit, lucrând pe îndelete la dărâmarea convingerii pro occident și inocularea opiniilor pro Rusia! Vi se pare exagerată o asemenea părere, dar cine are un blog poate spune cum în anumite momente crește interesul cititorilor de la răsărit: nu, nu este meritul programelor VPN, pentru că astea te „aruncă” în Germania, în USA ori în alte locuri de acest gen și nicidecum în RUSSIA!

   Dar să revenim la clonele ce par a fi locale ... am enumerat mai sus câteva așa zise nume dar asta este doar o picătură într-un ocean: importante nu sunt numele ci ceea ce publică CINEVA sub aceste nume! Iată așadar, câteva exemple:
- un anume „JΛY✘FLØ~1055” ni-i prezintă pe Dan Barna și pe Dacian Cioloș ca pe Stan și Bran.
- unei neluțe, una zisă Ioana Giovanna i se pare teribil de nostim să-i prezinte pe Orban și Iohannis ca fiind Măscăricii, uitând însă să folosească diacriticele limbii române
- unei Monica Kruger (notați vă rog numele cu rezonanță germană!) i se pare normal să citeze trunchiat o declarație a lui Florin Câțu (PNL) însă i se pare anormal să citeze și explicațiile
- un anume Trevizes ne învață din nemărginita-i înțelepciune că
„Dacă ii zici unui tefelist “hai sa facem asta uite așa”, îți va Răspunde “dar de ce așa? Ca se poate face si altfel”. Dar asta nu înseamnă ca are de gând sa o facă el altfel, ci doar sa nu se facă deloc ce ai zis.”
- o anume „doamnă” Adriana Costache semnând A&C, ne dă o dovadă de bună creștere, punând lângă o fotografie a lui Orban vorbindu-i lui Rareș Bogdan, textul:
„"Stai liniștit, Orhidel, că Iohannis nu ți-o bagă toată, că nici n-are ce! Doar se laudă..."”
Textul acesta demn de un adevărat poet a fost apreciat de 11 persoane ... încântate de ceea ce le-a transmis ... „o duamnă”
- ice4you profită de această aglomerație și se bagă și el, cu omul lui:
„O intrebare pentru #rezist|acii de prin partidele cu orientari neomarxiste si neonaziste de pe la noi: daca Rovana
@RovanaPlumbMM este unsa pe functie in urma nominalizarii, cum mai ramane cu ultima reduta a manipularilor, aia cu #ciumarosie e antieuropeana, aud?”
- cel care se desfășoară sub romanticul nume „insistsădaumuielarezist” ne învață la rându-i bunele „manere” și ne amintește de patriotismul obligatoriu:

„Problema nu e că Johnazist e fraierul lui Trump!

Problema e că avem în România mai mult de jumătate din alegători care sunt fraierii lui Johnazist, futu.i în gură de jegoși nenorociți #hastagisti #rezist #procuririjigodii #judecatorisantajabili și sleahta lor de susținători!”

- am lăsat special pentru final un nume special cu o scriitură specială și cu o gândire specială. Acest personaj, semnând cu numele „octav” face o demonstrație de ce se poate scoate pe gură - iată câteva perle:
„Cuki Tradiceanu după ce și -a văzut buzunarele pline de euro de la Statul paralel, a tradat electoratul care a Ales ALDE în parlament, a părăsit ca în anul 1991 -PNL -Aripa tânără, adevărata față a lui Tradiceanu. TRIADA -Chitoiu -Tradiceanu -Vosganian Milogul a rămas fără PARTID”
„TRADATORII ROMANIEI SLUGILE MARELUI LICURICI ÎȘI EXPRIMA IUBIREA LOR PENTRU PRADUIREA ROMÂNIEI DE COMPANII MULTINAȚIONALE”
Tradatorii Romaniei care au praduit aceasta tara cu străinii”
Imagine
 „Nazistul KlauSS Adolf Johannis Dușmanul nr 1 al ROMÂNIEI și Republica Procurorilor”
GAULEITERUL NAZI LUTERANUL KLAUSS ADOLF JOHANNIS DUȘMANUL NR 1 AL ROMÂNIEI ȘI REPUBLICA PROCURORILOR TREBUIE SĂ RĂSPUNDĂ PENAL, MATERIAL, CIVIL,ÎMPREUNĂ CU TOȚI CEI IMPLICAȚI ÎN PRADUIREA ROMÂNIEI ȘI CLANURILE DE CARNE VIE CARE FĂCUT PREȘEDINTE AL ROMÂNIEI PE BASAU ȘI JOHANNIS”
Adevărații beneficiari ai resurselor naturale, umane, și praduirea României după decembrie 1989 sunt Oligarhi Mondiale ai Finanțele care conduc Lumea. Aceștia sunt GUVERNUL MONDIAL”

  Mă jur că n-am intervenit absolut deloc în texte, că ele, textele, sunt cele originale! Este evident cui se adresează acest tip de limbaj, cărui electorat, cu ce nivel de educație și, paradoxal, chiar are succes limbajul acesta din moment ce se găsesc persoane care să redistribuie aberațiile de mai sus și probabil chiar să și voteze conform indicațiilor venite de la asemenea imbecili!
Așadar, cum putem ști de unde vine acest fluviu injurios? De unde și nu de cine este scris, pentru că cei mai sus citați probabil că nici nu există ca persoane reale!
O veni din interior?
De la apus?
De la răsărit?
Poate ar trebui înființată o unitate polițienească sau chiar militară de urmărire și curățare a internetului local: nu una de cenzură, ci una de eliminare a știrilor false, știri de cele mai multe ori toxice!

Ω

Cui folosește rămânerea pesede-ului la putere atât de mult încât să se coboare la un asemenea sub nivel intelectual? Nu vom afla sigur, niciodată!

Cine consideră ideea eliminării fake-news-urilor de pe net greșită trebuie să se gândească la un lucru simplu: ceea ce astăzi ne amuză fiind adresat unui inamic politic, mâine se poate întoarce împotriva noastră și, atunci nu va mai fi deloc amuzant! Cam cum este discursul țaței veorica, acela în care declară că nu o susține pe LC Kovesi dar îi acuză de lipsă de patriotism pe cei care nu-și dau și sufletul pentru toxica plumb!
P.S. Ceea ce am citat astăzi este cules de pe Twitter: eu unul nu mă simt în stare să scriu cu majuscule în mijlocul cuvântului, nici fără diacritice și sper că nici lipsă de logică nu am în cadrul unui text amărât de maximum două rânduri!

😂

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu