Faceți căutări pe acest blog

vineri, 25 octombrie 2019

Sângele apă nu se face (AUDIO)

   În urmă cu circa o lună, bonta victoraș ne dumirea și pe noi, ăștia mai proștii, cum că alegerile anticipate sunt cea mai proastă soluție cu putință și că bine ar fi nici să nu ne gândim la așa ceva: astăzi, același victoraș spune cu aceeași gură ex pesedistă că alegerile anticipate nu sunt o soluție ci că sunt singura soluție! Așa că, deși a votat moțiunea de cenzură, partidul (?) domniei sale nu va vota guvernul Orban! Puteți crede ce doriți de aici încolo, iar eu vă voi spune ce cred eu ...
   Așadar, victoraș își urmărește cu încăpățânare scopul de a pune mâna din nou pe pesede: în acest scop, el nu numai că manevrează cu pro România în lumea politică, dar încearcă să manevreze și cu parlamentul! Principalul său scop este așa zisa salvare a pesede-ului, care pesede, recunoscător, i s-ar oferi pe o tipsie de argint! Da, eu cred că victoraș al mamii lui nu susține guvernul Orban nu dintr-un calcul sincer, eu cred că știe la fel de bine ca și mine că alegerile anticipate în situația în care dizolvarea parlamentului depinde de parlament sunt practic imposibile, eu cred că victoraș nu are nici o treabă cu lumea politică românească în general dar cred că are o treabă foarte specială în particular cu pesede-ul: eu cred că victoraș nu dorește decât zdruncinarea pesede-ului suficient de mult încât actuala conducere să nu mai poată ține partidul în mână și, linia a doua de astăzi sperând să devină linia`ntâi de mâine să-l cheme, să-l roage, să-l implore să vină călare pe un cal roșu să salveze fecioara pesedistă „din somnu`i cel de moarte în care-o adânciră ...”!
   Da, victoraș bonta face tot ce face cu unicul scop de a reveni în pesede dar nu oricum, ci la conducerea partidului!
   Nu poate fi condamnat că încearcă iar luptele intestine în pseudo stânga românească nu pot decât să ne bucure!

   Ω

   După tot jocul de picioare făcut de fostul premier, țața veorica oare să nu-și fi luat măsuri de prevedere?
   Ce uită victoraș este un lucru simplu: dacă veorica pierde guvernarea, poziția ei în partid devine suficient de șubredă încât să nu mai fie practic luată în seamă; dacă însă țața veorica rămâne la putere are șanse mari să intre totuși în turul doi, iar dacă în turul doi va pierde (așa spun sondajele) se va putea lăuda că ea a căzut de pe cai mari iar poziția în partid s-ar putea chiar să se întărească! 
   Cum este deci mai bine pentru bonta? 
   Să aștepte ca țața veorica să fie la guvernare și să nu intre în turul doi?
   Sau să o debarce acum și peste câteva luni să salveze pesede-ul din mâinile oportunistei, analfabetei, etc, etc, etc?

   Cred că încă nu-i este clar ce trebuie să facă, așa că dă târcoale pe la geamul tizei lui fără să știe că ea, țața veorica victorița nu se culcă niciodată fără a avea la ea o piatră! 
   De ce ar avea la ea o piatră? 
   Ca să verifice dacă este geamul închis ...
   Iar dacă-i dă sângele oricine va putea vedea că este sânge și nu apă: ce să-i faci, așa-i cu dragostea din`tâi!

   P.S.1 Ieri, 24.10.2019, au fost făcute publice imagini filmate de un angajat ISU în timpul intervenției de la Colectiv, tragedia de care, după patru ani, nimeni nu este vinovat în afara morților, aceeași care a generat căderea celui despre care vorbim astăzi că vrea să revină: modul jenant în care se intervine, modul absolut haotic în care oamenii aceia încearcă să salveze ceva, modul absolut barbar în care este coordonată acțiunea ne spune multe despre impotența statului român și a celor care i-au stat în frunte - inclusiv mult prea bontul și muuult prea micul Titulescu!
   P.S.2 Mă tem că apariția imaginilor astăzi, în plină negociere a guvernului și în preajma alegerilor nu este absolut deloc întâmplătoare!

Un comentariu:

  1. Hi there! This post could not be written any better!

    Going through this post reminds me of my previous roommate!
    He constantly kept preaching about this. I am going to send this information to him.
    Fairly certain he will have a very good read.
    Thanks for sharing!

    RăspundețiȘtergere