Faceți căutări pe acest blog

marți, 8 octombrie 2019

Revoluția revolută de lângă Voluntari (AUDIO)

   Blonda firea, crezând că la primărie lucrurile merg ca la antene, a promis pe dracu, pe măsa, pe tasu` și pe Grigore frat`su`, numa` numa` se vede aleasă: și s-a văzut!
   Una dintre cele mai mari promisiuni a fost aceea legată de trafic: în șase luni așa și pe dincolo! Ei bine, am fost în Timișoara: se parchează ca la lege, se plătește, se circulă civilizat (nu strălucit, dar civilizat)! Am fost la Mediaș: la fel! Am fost la Cluj: la fel! Am fost la Biertan și, nu o să credeți, este la fel! În Reșița la fel! Peste tot unde se vrea, se poate, se pot face locuri de parcare și se pot lichida mașinile lăsate aiurea, se pot lua bani pe parcare (nu 10 lei ca în București!), se poate circula civilizat - cel puțin în comparație cu modul în care se merge în capitală, peste tot se poate plăti prin SMS până și biletul de tramvai nu numai parcarea, peste tot primarii au făcut ceva și pentru oraș ... numai aici, în orașul de lângă Voluntari, nu s-a putut și nu se poate! 
   În sfârșit ... blonda de la primăria capitalei a reușit până acum să scumpească parcările, să-și aranjeze acoliții pe la firmele municipale și prin consiliile lor de administrație, să promită promisiuni, să lase primarii de sectoare să facă fiecare ce poftește, să pună poliția locală să-i deschidă drumul spre primărie sau spre domiciliu și ... și cam atât!
DESPRE REVOLUȚIA DIN TRAFICUL BUCUREȘTEAN PUTEM SPUNE DOAR CĂ 
ESTE REVOLUTĂ!
DA, S-A ÎNCHEIAT ÎNAINTE DE A ÎNCEPE!
   Blonda firea a mai avut grijă să lase Radet-ul să se ducă dracului, semafoarele să se ducă dracului, parcurile să se ducă dracului, traficul să rămână dracului unde era, orașului să se dezvolte dracului excentric (adică numai spre nord și unde au interese ea și gașca ei), drumurilor să se ducă și ele dracului, iar pe bucureșteni i-a lăsat dracului să învețe cum se trăiește în jungla de pe asfalt!
MULȚUMIM fIREA, 
MULȚUMIM pesede!
   De ce s-a întâmplat așa?
   Chiar, de ce s-a întâmplat așa dragi votanți ai pesede-ului și ai tutei de la știri?

   Ω

   Aș avea o părere ... dar nu cred că sunteți de acord cu mine!
   Ei bine, eu cred că de vină este faptul că nici unul dintre primarii capitalei nu a plătit promisiunile neonorate, pentru că oprescu încă este liber după ce-a băgat mâinile până la umăr în abdomenul bugetului municipal și al firmelor dispuse să-l mituiască dar, în special pentru că există o masă de proști (nu folosesc intenționat un cuvânt mai tare) care înghite mereu și mereu promisiunile mincinoase ale pesede-ului: asta pentru că pesede-ul nu știe altfel decât să promită veșnicilor proști că-i va prosti și mai tare!
V-AM SPUS CĂ N-O SĂ FIȚI DE ACORD CU MINE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu