Faceți căutări pe acest blog

luni, 9 martie 2020

DNA redivivus?


   În urmă cu câteva zile, DNA-ul care după LCK nu a mai mișcat în front, sub noua putere politică a dat semne de viață!
   Îmbucurător am spune unii, îngrozitor ați spune alții, normal ar trebui să spunem cu toții. Nu ar mai trebui decât să găsim un om (mă rog, istoria recentă ne învață că poate fi și femeie) care să se pună pe treabă și să transforme instituția într-un instrument automat, unul care nu are nevoie de un șef pentru a funcționa, unul care să se lase condus numai și numai de lege!
   Dacă lângă asta ar avea actuala sau viitoarea conducere suficientă minte încât să repermită folosirea dovezilor adunate cu ajutorul SRI, lucrurile s-ar putea accelera!
   Să sperăm deci, că după pintea sorina vor mai veni și alții la rând: în caz contrar, DNA este tot în moarte clinică și nu merită să mai existe!

   Trebuie să învățăm noi, cu toții, că nu există greșeală care să rămână nepedepsită: și cum vorbim despre ale justiției, mă întreb de ce încă nu a fost luat la întrebări pentru toate siluirile aduse justiției și pentru deținuții periculoși eliberați pe motiv de cazare numitul slugărel toader, sluga pesede-ului și până la un punct chiar a numitului dracnea!
   De ce este în continuare mare și tare la Iași?  
   De ce formează în continuare studenți după mintea-i la fel de hâdă ca și chipul?
   De ce nu a plătit încă numitul toader tudorel pentru tot răul făcut societății românești?
   Dar ... va plăti el vreodată?

  

   Sunt uluit unde am ajuns pornind de la DNA!
   Dar să nu uităm că DNA-ul a fost tras pe dreapta tocmai prin acțiunile pesede-ului slujit de sluga nedemnă pe nume toader!
   Așadar, cred că ar trebui să răspundă pentru nenorocirile din justiție și slugărel și niciolichea și ciordache și niciolaie șerban și mulți mulți alți îndatoritori pupători în cur de tipul medicilor de la Iași și Galați! Cred că toți trebuie luați la întrebări și puși să plătească pentru nenorocirile făcute în această țară cu unicul scop de a-l salva pe un anume dracnea!
   Așa crede un om, de pe stradă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu