Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 4 martie 2020

Să vă fie rușine!



   Uite cine se luptă pentru stăpânirea Maramureșului, uite cine luptă ca un nou Bogdan Vodă cu pintea sorina, uite cine ne conduce, uite pe cine era să uităm, uite cine are de apărat o reputație cât Casa Poporului! 
   Așadar, recentul scandal de la Baia Mare mi-a amintit de ministrul Educației din alte vremuri, de cel care până și pe andronescu Abramburica ecaterina a făcut-o să pară deșteaptă! Dumneavoastră vă mai amintiți? Iată doar câteva dintre prostiile monumentale ale domnului ministru pop liviu:
   „Totul este sub control, operația la genunche a decurs bine”.

   Ministrul Pop a desființat Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare exact în ziua în care consiliul urma să dea un verdict privind plagiatului fostului premier Victor Ponta.

   „Educația e gratuită conform Constituției. În fapt, cineva trebuie să asigure această gratuitate. Statul asigură o parte din gratuitate, părintele asigură altă parte din gratuitate, copilul nu plătește nimic”!
   „Părintele participă la decizii, dar nu se prea pricepe”!

   Dorind să-şi arate susținerea pentru noul inspector școlar numit la Arad, Liviu Pop a sunat-o personal pe Maria Paşcalău ca să o felicite pentru numirea prin delegare la conducerea Inspectoratului Școlar Județean: a doua zi, printr-un ordin de ministru atribuțiile de la conducerea inspectoratului îi erau oferite altei persoane decât cea pe care o felicitase personal.

   „Să nu îi mai ducă la școala respectivă. În nici o scoală neautorizată nu ar trebui să lăsăm copiii astăzi”!

   Trei greșeli gramaticale în doar nouă secunde: în timpul unei ședințe de Guvern, ministrul Educației a reușit performanţa de a face trei greșeli gramaticale în doar nouă secunde:
   1. „programele trebuiesc” – corect: trebuie
   2. ,,planurile cadru va fi modificat”- corect: planurile-cadru vor fi modificate
   3. ,,va fi modificat şi planu, și programul” - corect: vor fi modificate şi planul şi programul.

   „În viaţă, ca şi în politică, există greşeli şi există erori. Este esențial însă faptul că greșelile se pot corecta, erorile nu”,

   Ministerul condus de Liviu Pop a trimis un corp de control în „județul Târgoviște” - eroarea a fost corectată şi pusă pe seama „unor probleme tehnice care au generat o serie de erori de livrare”.

   Așadar ...
   Pop este senator PSD, beneficiind de demisia numitei pintea sorina, fost senator de Maramureș, care a renunțat la mandat pentru funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare (să ne mai întrebăm de ce oare)!
   Pop a absolvit Facultatea de Matematică și Informatică din cadrul Universității Babes-Bolyai din Cluj-Napoca în 1996.
   Pop are gradul didactic I (2008).
   Pop a urmat studii universitare de master în managementul școlar la Universitatea „Vasile Goldiș” Arad, Facultatea de Științe Economice, iar intre 2007 și 2009, cursuri post universitare de informatică la Universitatea de Nord din Baia Mare.
   Pop a urmat mai multe cursuri: Managementul conflictului (2006), Managementul proiectelor. Fondurile structurale (2007), Revendicări și negocieri locale (2008), Audit și Legislație Școlară, Descentralizarea în țările europene, Comunicare internă și externă (2009).
   Pop a fost profesor de matematică la diferite instituții de învățământ din județul Maramureș, iar din 2004, a fost director adjunct educativ la Liceul Teoretic Bogdan Vodă, Vișeu de Sus, Maramureș.

   Calitatea actului educațional este cel puțin îndoielnică în aceste instituții de învățământ transformate probabil în dubioase fabrici de diplome pentru potentați dacă au putut scăpa pe piață un asemenea specimen!

   Serios acum, Maramureșul plin de oameni isteți nu poate găsi un alt reprezentant decât pe analfabetul ăsta ridicol, cu minte de portar de grădiniță și hoț de diplome?
   Oamenii din Maramureș nu se gândesc înainte de a pune ștampila pe numele vreunui idiot care-i va reprezenta?
   Și care se va umple de bani pe spatele lor?

  
  

   Dacă le este indiferent pe cine pun în parlament, atunci să le fie rușine!
   Așa crede un om, de pe stradă!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu