Faceți căutări pe acest blog

vineri, 6 martie 2020

Pușcării nu spitale!


   M-am și ne-am întrebat de multe ori cum poate fi rezolvată problema asistenței medicale în România modernă și cu toate că oamenii politici s-au tot codit și s-au chinuit și s-au muncit, iată că tot de la ei ne vine rezolvarea:
CONSTRUIREA DE PUȘCĂRII VA SALVA
SISTEMUL MEDICAL ROMÂNESC!
   Este lucru știut că un spital în România vine la pachet cu tot felul de infecții nosocomiale, cu stafilococul auriu, etc, etc, de nu scapi de ele nici dacă dărâmi clădirea, o îngropi, îi dai foc și apoi pui sare!
   Pe când în pușcării, ați auzit de așa ceva?
   Ați auzit de infecții intrapușcăricești?
   Ați auzit de stafilococul vărgat?
   Nu, nu ați auzit pentru că în sistemul penitenciar nu există asemenea aiureli demne de viața civilă!
   Dar nu ăsta este principalul motiv pentru care propunem construcția de pușcării în locul spitalelor, ci faptul că pușcăria poate avea un efect profilactic extrem de benefic: am văzut oameni zdraveni, sănătoși, plimbăreți, zâmbitori și aroganți cum se înmoaie dintr-o dată când au de-a face cu pușcăria, cum brusc se îmbolnăvesc, cum descoperă că suferă de niște boli de nici nu auziseră de ele! Văd că efectul pușcăriri asupra omului politic român este benefic, descoperindu-i nenumărate afecțiuni fără RMN, fără CT, fără ecografie, fără analize, fără internări la Viena, ba chiar și fără medic de familie de multe ori, că bag seamă că suntem ca în Star Trek, cătușele țin loc de analizor de sănătate!

   Am văzut prin cotloanele internetului persoane care își manifestă mila pentru „săraca” pintea, care este și bolnavă ... dar când a băgat mâna, când a cerut și a acceptat mita care a dus la creșterea prețului, când a luat de la gura și vena pacienților din baia Mare și din toată țara, nu era bolnavă?

  

   Iată motivul întemeiat pentru care militez în vederea construirii mai multor pușcării:
MĂ GÂNDESC LA SĂNĂTATEA LOR, A
OAMENILOR POLITICI ȘI A CELOR CU FUNCȚIE
DE DECIZIE PENTRU BANII PUBLICI!
   Nu credeți că multora dintre ei le-ar prinde bine câte o internare?
   Așa se întreabă un om, de pe stradă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu