Faceți căutări pe acest blog

luni, 30 martie 2020

Surse de resurse


   Resursele sunt, așa cum bănuiam, limitate. Acum nu mai contează motivele, nu ne mai interesează că pesede-ul a aruncat pomeni electorale unui electorat sărac cu duhul ca banii țiganii la petreceri de manele, nu ne mai interesează că stocurile de urgență găsite de noul guvern erau 0 (zero), nu ne mai interesează aste lucruri trecute și le lăsăm în grija procurorilor și organelor de anchetă!
   Acum arde lipsa resurselor de tot felul și, în scurtă vreme a celor financiare! Așadar, cât va lua un amărât de muncitor cu salariul minim pe economie dacă va avea norocul să stea acasă, izolat, în șomaj tehnic? Măcar va lua ceva ... dar cât?
   Deci?
   Ce facem?
   De unde resurse?
  
   Cum de unde, de acolo de unde prisosesc: este momentul perfect pentru interzicerea reangajării în paralel cu pensia, este momentul ideal pentru interzicerea cumulului de pensii și, eventual salarii, este momentul splendid pentru punerea CCR-ului în situația de a-și demonstra solidaritatea cu noi, cei care le plătim super pensiile și bietele salarii!
GUVERNUL ACUM TREBUIE SĂ ACȚIONEZE ÎN CRIZA SISTEMULUI
DE PENSII ȘI ÎMPOTRIVA PENSIILOR CUNOSCUTE ÎN GENERAL CA
„NESIMȚITE”!
TOT ACUM, GUVERNUL TREBUIE SĂ ACȚIONEZE ÎN CAZUL SALARIILOR EXORBITANTE 
DIN UNELE INSTITUȚII ALE STATULUI, SALARII MAI MARI DECÂT ALE
PREȘEDINTELUI REPUBLICII!
   Și dacă guvernul cu adevărat vrea,
ESTE CEL MAI BUN MOMENT PENTRU LICHIDAREA
SISTEMULUI NUMIRILOR POLITICE ȘI TRECEREA LA
MERITOCRAȚIE!
   S-a văzut ce înseamnă numirea politică atât la Suceava cât și la Filiași: nici măcar oamenii de pe stradă, cu un minimum de cunoștințe în domeniu nu ar fi așezat în același loc bolnavii și sănătoșii, însă cadre medicale plătite de noi toți cu mii de euro lunar, au putut face așa pentru că sunt NUMITE POLITIC și nu pe merit! Un exemplu bun este Timișoara, unde lupta cu virusul se duce coerent iar rezultatele se văd!  

  

   Iată așadar un moment prielnic pentru împușcarea mai multor iepuri dintr-un singur foc!
   Crede guvernul că s-ar mai opune pe motive politice d`alde alde?
   Sau bonta?
   Ori ciolacu?
   Acum este momentul, acum trebuie arși ei, profitorii și salvată ȚARA, cuvânt scris cu majuscule, acum este momentul ca noi toți să profităm de aceste surse de resurse!
   Așa crede un om, care privește strada ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu