Faceți căutări pe acest blog

duminică, 27 aprilie 2014

Bucureștii în război ! Cu cine ?

   Cum s-ar zice , à la guerre comme à la guerre


   Cine a circulat în ultima vreme prin oraș (și rău a făcut) a observat că tot carosabilul este ciuruit ! În mod evident , am fost bombardați ! Bombardați intens , în special în zonele acoperite de firmele agreate de diferitele primării din același oraș (asta da absurditate și prostie) cu faimosul asfalt eco și bio ! Nu cred că se supără nimeni dacă numesc astfel un asfalt care se dizolvă în apă !
   Nu există intersecție întreagă , cele cu linii de tramvai pun probleme chiar și șenilatelor , în schimb intersecția Dudești - Mihai Bravu a rămas acoperită cu betoane de parcă ar fi fost pregătită să facă față traficului de dumper-e gigant ! Mulțumită calității lucrărilor „firmelor agreate” care câștigă licitații politice , totul este țăndări , totul este distrus , totul este o bătaie de joc , totul este un furt ordinar : nimeni nu vede , nimeni nu reacționează !
   Faptul că pe nici trei kilometri ai nou deschisului bulevard Uranus s-au pus numai CAPACE DE CANAL NERACORDATE ȘI NERACORDABILE cu nivelul asfaltului , faptul că bulevardul tăiat aiuristic pentru plăcerea chirurgului plângăcios și de potăi iubitor este plin de semafoare CARE ÎNTRERUP TRAFICUL , faptul că s-au introdus prostește sensuri unice , toate astea chiar nu le controlează nimeni ?
   Ce cumnat importă semafoare ? 
   Ce amantă importă capacele alea de canal care te zgâlțâie de-ți sar ochii din cap ?
   Ce firmă de rahat și de doi bani a conceput mărețul plan al bulevardului și mai ales sistematizarea lui ? Și cui aparține firma ? Cărei mătuși ? Cărui unchi pensionat de la CAP ?
   Când ni se va răspunde la aceste întrebări , când alături de mâncarea de mazăre vom avea și o ciorbă de oprescu , în orașul ăsta va fi mai bine !

   Ω

   Inutilitatea cheltuielilor făcute la noul „bulivar” este vizibilă prin traficul evident redus , la orice oră din zi și din noapte ! Dacă nu ne crede , ciorbarul oprescu poate verifica cu ochii-i proprii : dacă nu sunt plini de lacrimile vărsate la moartea copilului mâncat de câini !
   A propos , domnule primar general , câinii se înmulțesc în continuare , numărul lor nu numai că nu scade , ci chiar crește !
   Vreo mișcare ?
   Vreo firmă privată ?
   A lu' cuscru' ?
    


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu