Faceți căutări pe acest blog

joi, 17 aprilie 2014

Mândria de a fi prost !

   Inocularea prostiei și rezultatele acestei acțiuni


   1 - Un „ratat” (opinia nu-mi aparține deși sunt de acord cu ea) transformă conducerea țării într-un fel de hoții și vardiștii , mutându-și biroul pe unde-l taie capul !

   2 - Alți ratați , ne povestesc , „docți” , despre elevii care vor să învețe (!?!) și care din această cauză fac meditații : că nu fac ci că sunt meditați (eventual iau meditații) , este o altă poveste , mult prea subtilă pentru idioții care cred că este musai , obligatoriu și neapărat să înveți separat de școală , reușind în continuare să nu vadă paiul din ochiul celuilalt din cauza cârlionților căzuți în propriii ochi !

   3 - Alți reduși (mintal) consideră normal să ne arate la ore de maximă audiență „animatoare” din diverse „cluburi” , ce se pregătesc să-și arate anatomia în noaptea de înviere : suntem convinși că marea majoritate a românilor nu va merge la biserică , însă un strop de decență , nu a omorât pe nimeni - încă ! 

   4 - Aflăm , cu surprindere , că în Franța , mama libertății , niște obiecte aparținând lui Hitler și Goring au fost retrase de la o licitație , din cauza scandalului făcut de federațiile evreiești din hexagon !
  
   Luate pe scurt , aceste știri , spun o cu totul altă poveste decât la prima vedere !
   1 - Individul în discuție , temându-se că poate fi ascultat (cu mandat , nu ?) se ferește de asta ca dracul de tămâie !
   De ce ?
   Pentru că are ceva de ascuns , în mod evident , iar episodul cu pungașul de la Mehedinți este doar un palid exemplu al celor ce se întâmplă acolo !

   2 - Nimeni , dar absolut nimeni nu ne spune de ce un profesor poate medita un număr de elevi contra cost , dar nu-și poate face datoria la școală , acolo unde noi toți ÎL PLĂTIM să-i învețe pe copii carte !
   A propos , pentru coafezele ce ne fac știri : în afară de meditații cum să mai învețe în particular ? Să facă meditații la ... meditații ? Chiar v-ar fi necesare câteva ore (sute) de pregătire !

   3 - Impresia este că toți românii vrem numai și numai cluburi , că toți tinerii există numai și numai ca să cumpere șampanie scumpă , că toate problemele noastre se reduc la petreceri și dansatoare cât mai iepurești : este fals și , dacă ideea în sine este o prostie enormă , demnă de mintea puțină a coafezelor și manichiuristelor cu greutăți de citire , atunci CNA-ul ar trebui să reacționeze măcar la imaginile indecente ce însoțesc aceste reportaje la ore nepotrivite ! Dacă s-a bazat cineva pe bunul lor simț , s-a înșelat , ei/ele nefiind în stare să se autocenzureze , așa că vă rugăm educați-i dumneavoastră !

   4 - Nu a fost suficientă falsificarea brutală a istoriei , acum se continuă cu damnatio memoriae : cine învață astăzi despre al doilea război mondial , are toate șansele să înțeleagă că a fost purtat numai și numai contra evreilor , ei fiind după război suficient de inteligenți să se victimizeze chiar mai mult decât în realitate , impunând o falsă istorie , cu false puncte de interes și cu false concluzii ! Și pentru că întotdeauna personajul negativ trebuie să fie (nu-i așa ?) fără nuanțe , ci doar negativ , continuă să lovească în morții altora , așa cum au lovit și într-ai noștri , așa cum au lovit și în EMINESCU , așa cum o fac peste tot în lume sub oblăduirea fratelui cel mare pe care deja l-au parazitat și-l duc frumușel , de mână , ca pe un orb , către faliment !

   Ω

   Propunem scoaterea lui EMINESCU din manualele de limba română , obținând astfel examene mai ușoare pentru idioții care cred că viața înseamnă transpirația și urletele din cluburi , programe de meditație mai lejere pentru profesorii ce nu-și onorează catedra , încântarea iubitorilor de poezie ce îl consideră antisemit și retragerea bancnotei de 500 de lei din circulație !
   Rezultatele „ieducației” din ultimii 30 - 40 de ani se văd : din păcate !

                                                            „ ...
                                                            Nici visezi că înainte-ţi stă un stâlp de cafenele ,
                                                            Ce îşi râde de-aste vorbe îngânându-le pe ele .
                                                            Vezi colo pe urîciunea fără suflet , fără cuget ,
                                                            Cu privirea-mpăroşată şi la fălci umflat şi buget ,
                                                            Negru , cocoşat şi lacom , un izvor de şiretlicuri ,
                                                            La tovarăşii săi spune veninoasele-i nimicuri ;
                                                            Toţi pe buze-având virtute , iar în ei monedă calpă ,
                                                            Chintesenţă de mizerii de la creştet până-n talpă .
                                                            Şi deasupra tuturora , oastea să şi-o recunoască ,
                                                            Îşi aruncă pocitura bulbucaţii ochi de broască ...
                                                            Dintr-aceştia ţara noastră îşi alege astăzi solii !

                                                                                                                                    .... ”
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu