Faceți căutări pe acest blog

duminică, 6 aprilie 2014

Să salvăm șobolanii și crocodilii !

   Lacrimile salvează România !
   Dar numai cele de crocodil !
  


   După incidentul care a dus la moartea unui japonez (sfâșiat de câini)  , incident pentru care vinovat a fost Nimeni , a urmat incidentul care a dus la moartea unei femei (sfâșiată de câini) , incident pentru care , din nou a fost găsit vinovat Nimeni , a venit incidentul care a dus la moartea unui copil (MÂNCAT DE VIU DE CÂINI) ȘI PENTRU CARE VINOVAT A FOST , BINEÎNȚELES , NIMENI , pentru ca acum , într-un nou incident , un alt copil să fie atacat și mușcat de câini , vinovat fiind găsit din nou , Nimeni !
   Ne pare puțin ?
   Gândiți-vă că aceste întâmplări , sunt doar cele mediatizate , cele pentru care , din diverse motive , s-a făcut scandal !
   Pentru că , în realitatea în care trăim noi și în care primarul nostru general și primarii noștri de sectoare , nu coboară , situația este diferită : anul trecut , în primele șase luni , doar la Matei Balș au ajuns peste 6700 de persoane mușcate de câinii pe care nimeni nu-i controlează ! Mai exact , statistica vorbește despre 5401 adulți și 1311 copii care au necesitat și au primit îngrijiri medicale !
   Pe teritoriul Bucureștiului !
   Adică , 6712:182,5 = 37 !
   Înțelege vreun primar , că dacă privește mai atent printre lacrimile de crocodil , vede cum zilnic , în orașul în care trebuie , conform legii , să asigure liniștea și curățenia și siguranța cetățenilor ,
37 dintre ei sunt mușcați de câini fără stăpân ? 
   Primăriile au adoptat cea mai proastă soluție , adică aceea de a aduna maidanezii de pe străzi și de a-i ține pe cheltuiala noastră - fără să ne întrebe și pe noi - eliberându-i la cererea oricărui doritor - fără a verifica potența respectivului , care stă poate la bloc și , a mai adoptat o sută de maidanezi , doar pentru a-i elibera din nou în oraș - și dând ridicole hotărâri de consiliu general , moarte din fașă !
   De ce cheltuiți pentru maidanezi și nu pentru copii ?
   De ce cheltuiți pentru maidanezi și nu pentru bătrâni ?
   De ce cheltuiți pentru maidanezi și nu pentru bolnavi ?
   De ce cheltuiți pentru maidanezi și nu pentru drumuri ?
   De ce cheltuiți pentru maidanezi și nu lichidați problema odată pentru totdeauna ?
   De ce cheltuiți pentru maidanezi și nu pentru șobolani ?
   Pentru că nebuni și , în special nebune , se isterizează în apărarea unor focare ambulante de infecție , pentru că fac crize în apărarea unui animal pe care-l hrănesc cu lături și pe care și-l închipuiesc întorcându-le așa zisa lor dragoste ?
   Dar la trauma copiilor mușcați de maidanezi , v-ați gândit ?
   Dar la trauma adulților mușcați de maidanezi , v-ați gândit ?
   Dar la trauma familiilor tuturor celor mușcați de maidanezi , v-ați gândit ?
   Din fericire , credeți că numai babele nebune au drept de vot ! Aflați că vă înșelați : sper din tot sufletul ca cetățenii să vă taxeze pentru toți morții care ar trebui să nu vă dea pace noaptea !

   Ω

   Animalele nu sunt vinovate : vinovați sunt cei care , sub masca falsei iubiri pentru câini , au plătit servicii care nu s-au prestat ani de zile , au perpetuat o situație gravă , ducând în final la pierdera controlului populației de câini fără stăpân , populație atât de numeroasă încât , în căutare de hrană , s-a sălbăticit și a devenit agresivă !
   Acum , că au și lege , au și mijloace , mai lipsește să aibă și voință .
   Ce contează mai mult : părerea unui primar , sau a comunității ? 
   Așadar ...
   SALVAȚI ȘOBOLANII !
   ȘI PURICII !
   ȘI PĂDUCHII !
   NU MAI OMORÂȚI CĂPUȘELE !
   APĂRAȚI DREPTURILE ȚÂNȚARILOR !

   DE CE DOAR CÂINII ? ALEGEȚI DIN LISTĂ VĂ RUGĂM !
Pe care să-l aleg ?
Pe care oare ?
Că nu mă pot hotărî !
 


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu