Faceți căutări pe acest blog

marți, 29 aprilie 2014

De mai mare râsul !

   Fruntași la sat ?


   În ultimul timp , urmare a zvonurilor insistente , proTV-ul a trecut la o reacție ușor mai agresivă : pe lângă „promo”-urile nesfârșite , pe lângă statisticile care ni-i arată având o audiență de ț ori mai mare decât concurența , au început cu subtilitate de baros să ne inoculeze diverse idei !
   Idei cum ar fi că de la toamnă se reia „Vocea României” , că nu se întrerupe „Las Fierbinți”, etc , etc !
   Nu este rău ce auzim , dar faptul că pretențiosul post TV se compară la ora de maximă audiență cu kanalul solymanului cel magnific , spune destule : despre antenă , cum stă ea mai prost decât kanal d nu mai este nimic de spus , dar ca tu , cel mai tare din parcare , să mi te lauzi cu performanța de a fi depășit FC Fundu' Moldovei , este deja o problemă !
   În același registru , constatăm că nenumăratele înjurături la adresa eurosport au avut un efect total neașteptat : în lipsa de coerență , profesionalism și punctualitate nu s-a schimbat nimic , în schimb , mai mulți comentatori au găsit cu cale să strecoare informația conform căreia vina pentru toată țicnela de pe post ar aparține regiei de la Paris ! O fi sau nu așa , neseriozitatea și lipsa de punctualitate nu au granițe și vinovat este întotdeauna ăla din față , pe care-l putem arăta cu degetul : așadar , eurosport rămâne în continuare în grupul numelor proprii pe care nu le scriem cu majusculă !

   Ω

   Cât despre comentatori și limbajul lor păsăresc din care se nasc atâtea perle demne de un bacalaureat la liceul Bolintineanu , numai de bine ! Facem orice , doar să nu-i „presionăm” prea tare !
   Noroc că vine Il Giro și-și mai spală din păcate !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu