Faceți căutări pe acest blog

marți, 14 februarie 2017

Ce este mai rău?

Un pseudo om (politic) ne spune că 85% dintre participanții la manifestațiile din Piața Victoriei sunt manipulați! 
Un altul, mult mai destupat la minte, ne povestește cum ne consumăm noi minutele (!!!) din abonament aprinzând lanternele de pe telefoane! 
O altă „personalitate” a puterii, fură o fotografie reprezentând tricolorul uman din seara de 12 februarie și fără aprobarea autorului o modifică, o publică și ne arată nouă ce mare preț pune pe munca și proprietatea (inclusiv intelectuală sau mai ales intelectuală) altora! 
Amărâți cu pensii de mizerie sunt aduși zi de zi la COTROCENI și puși să scandeze în speranța kilului de mălai și litrului de ulei promise, dar psd-ul uită că a promis organizarea unui meeting mamut joia trecută, adică pe 9 februarie!
Așa cum dragnea are grijă să-și pună oamenii de serviciu și menajerele în funcții de răspundere unde obediența este principala calitate și aceștia au grijă să procedeze așișderea, promovându-și la rândul lor bonele, mecanicii de bloc și gunoierii: altfel nu se explică faptul că au ajuns în ritm accelerat MNG de spitale personaje care cer operații chirurgicale cu termen redus sau au primit mascat sute de mii de € șpagă pentru iubitul decrepit dar fost primar al capitalei!
Să nu ne amăgim, madame birchall face parte din această categorie, la fel și ineptul ciordache justiție, la fel și vasileasca de Craiova, la fel și turcoaica, la fel și toți ceilalți intitulați miniștri, la fel și strâmbul lor șef!
La fel și borfetele devenite demnitari prin funcții publice bine plătite fără examene sau parlamentari de așternut!
Așadar, cei ce au furat pe rupte în ultimele trei decenii, continuă să o facă, dar prin interpuși care, nu-i așa, umblă cu mierea deci se ling pe degete!
Între timp însă, în lipsa retehnologizării, importăm curent electric când am putea să exportăm, importăm mâncare când am putea să exportăm, murim în spitale dar ne doare`n ... suflet de condițiile din pușcării când copiii instituționalizați mor de foame!

Vă sunt cunoscute toate aceste lucruri!
Cu siguranță!
Dar ... ființele acestea ce abia au devenit bipede mental, sunt convinse că ne conving cu gesturile și minciunile lor gogonate!
Și asta mă umilește și mă sperie!

   Ω

   Dar, dar ei chiar cred în prostiile spuse?
   Sunt ei convinși că ne conving?
   Dacă DA, este groaznic cât de proști sunt și cât de proști ne cred!
   Dacă NU, este groaznic cât de proști sunt și cât de proști ne cred!
   O fi bine?
   O fi rău?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu