Faceți căutări pe acest blog

joi, 2 februarie 2017

Galeriada lui dragnea!

   Astăzi, vin din țară șefii locali ai psd-ului: în mod evident nu se deplasează pentru o agapă tovărășească, ci pentru a hotărî cum se poate ieși din situația fără ieșire în care i-a adus dragnea și ai lui.

   Să studiem în mare viteză ce se poate întâmpla, dar ținând cont că ceea ce acum două trei zile ar fi mulțumit în totalitate protestatarii, astăzi nici măcar nu mai este băgat în seamă! Așadar ...
   Așadar, șefii locali ai psd-ului au la dispoziție varianta susținerii necondiționate și cu pupături în fund a lui dragnea (asta va duce la escaladarea actualei situații și, în timpul ce se va mai consuma, opoziția va reuși să se așeze de bine de rău în fruntea manifestanților suflându-le puterea de sub nas), aceiași șefi pot cere retragerea actelor normative tâlhărești în speranța calmării situației (lucru posibil, dar care ar da numai un moment de respiro ambelor tabere, moment probabil mult mai necesar manifestanților care ar putea să se organizeze mai bine) sau, ar putea să-i rupă gâtul lui dragnea și cabinetului lui de bambilici, lăsându-l în popoul gol în fața justiției dar arătându-se simțitori la dorințele și durerile poporului (situație în care ar avea numai de câștigat și ar înmuia oarecum opoziția din stradă, opoziție încă neorganizată).
   Este clar că simpla schimbare a caracaleanului inginer de la justiție nu ar fi suficientă pentru calmarea spiritelor!

   Ω

   Ce semnal vor da greii partidului?
   Rămân ei solidari cu dragnea?
   Vor ține cont de reacția sindicatelor ce le-au fost de obicei aliați credincioși?
   Sau se debarasează de el și trupa lui, readucând la putere greii care acum s-au ferit să participe la guvernarea asta sinucigașă?
   Așteptăm ... atât cu curiozitate cât și cu speranță!

   P.S. În anii `90, iliescu a adus minerii, apoi, ponta a venit la putere tot pe valul unor violențe de stradă, pentru ca acum, aceiași violenți pseudo suporteri să netezească cu violență și petarde drumul aceluiași psd către ciolanul mult dorit: mă întreb sincer, dacă ai lui iliescu au fost într-o oarecare măsură mineri, ăștia ai lui ponta și dragnea cât or fi suporteri și cât or purta în mod obișnuit o anumită uniformă? Pentru că, vrând nevrând, trebuie să observăm că jandarmii nu i-au gonit, nu i-au împrăștiat, nu i-au arestat, ci doar i-au păstrat la una dintre intrările pieței, suficient cât să fie o amenințare!
   Cred că demiterea și anchetarea conducerii jandarmeriei se impune cu necesitate!
   Până nu vor dispărea numirile politice în locul celor pe competență, nu vom avea o țară normală!

OARE GREILOR psd-ului LE VA PLĂCEA CE A FĂCUT dragnea ȘI guvernul ASEARĂ ÎN BUCUREȘTI?
SE VOR DESCALIFICA OARE CHIAR TOȚI? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu