Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 11 februarie 2017

O demisie prea târzie

   Rezolvă ceva demisia exministrului iordache florin? Ar fi putut rezolva acum o săptămână, însă în acest moment pare inutilă: strada a trecut deja la un alt nivel de cerințe și simpla plecare a lui „altă întrebare” nu mai contează. 
   Manifestanții din Piața Victoriei, au lăsat-o mai moale în timpul săptămânii, ținând permanent în piață un nucleu care să amintească guvernului că majoritatea opiniei publice spune răspicat NU, și se organizează pentru un nou record în week end. 
   Pe de altă parte, cursele de „navetiști” dinspre Videle, Lița sau Alexandria încearcă să suplinească lipsa entuziasmului pensionarilor locali: la Cotroceni, niște „bieți” sunt ținuți în frig pentru nemăsuratul orgoliu al lui codruț sau cum l-o chema ștefănescu, care, cu binecuvântarea partidului prin gura șefului, se pune în situația de a-i fi greu să răspundă la întrebarea „cine a plătit deplasarea și costurile acesteia din Teleorman la București”.
   CCR greșește flagrant, considerând că OUG 13 a fost abrogată deci nu mai există obiectul disputei, majoritar pesediștii membri ai curții, în speranța că nimeni nu va băga de seamă, se fofilează și de fapt ne lasă`n coadă de pește, evitând un răspuns tranșant la întrebarea care a frământat majoritatea populației României în ultimele săptămâni: de fapt, CCR face aceeași greșeală ca și instanța care l-a condamnat pe dragnea liviu la doi ani CU SUSPENDARE, motivând că individul este inteligent și va învăța din această pedeapsă și fără a sta la răcorică! Iată însă că instanța s-a înșelat pe jumătate: dragnea liviu a învățat ceva, dar a învățat că are voie, ceea ce repetă și acum cu autobuzele din Teleorman, în pregătire pentru un eventual referendum!

   Ω

   Sper că vede și exministrul „altă întrebare” cât de lipsit de importanță a fost, este și va fi!
SĂ-I FIE DE BINE ȘI SĂ NU MAI AUZIM DE EL!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu