Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 1 februarie 2017

Privind în viitor cu mânie

   Dacă acest simulacru legislativ susținut de slugi cu gura unsuroasă va trece și va genera consecințe, trebuie să ne întrebăm serios ce urmează! Dacă la ordinul oricărui dragnea de pe uliță se poate modifica legea pentru a-l favoriza pe el personal, dacă la nevoia oricărui hoț dovedit și condamnat DEFINITIV statul român acceptă să-și schimbe modul de a gândi și privi lucrurile, dacă pentru binele oricărui borfaș politic cu guler alb și costum scump noi trebuie să ne învățăm copiii că este bine să furi, să înșeli, să corupi și să te lași corupt, atunci țara asta merită să dispară de pe hartă, noi trebuie să învățăm alte limbi și să ne împrăștiem în cele patru vânturi!

   Suntem în situația României de după `47, atunci când cu mânie proletară orice analfabet a putut să dea cu pumnul în masa specialiștilor în orice domeniu numai și numai pe baza originii lui sociale sănătoase! Atunci, URSS ne impunea această politică și mulți români au înțeles că nu se poate altfel, acum nu ne mai impune nimeni din afara acestei cete de hoți ordinari!
   Este inadmisibil, este impardonabil, este incontrolabil modul în care se poartă clasa politică!

   Dacă este posibil acest mod de a proceda, pe viitor ce urmează?
   Ne vom trezi dimineața aflând că este interisă o culoare sau că nu mai ai voie să asculți un anumit tip de muzică sau că internetul poate fi folosit doar pentru citit statutul psd ori biografia romanțată a lui tov, dragnea?
   Dacă dau noaptea asemenea hotărâri, dacă pot să se adune ca șobolanii pentru a-și devora prada, pentru ca apoi să se împrăștie care încotro de frica străzii - tot ca șobolanii - atunci, în cazul în care le merge, să nu ne mirăm dacă în viitor vor schimba tot hoțește - așa cum i-a învățat dragnea! - orice hotărâre îi va favoriza pe ei și pe ai lor!

   Protestele trebuie continuate, proteste cu cățel (30 lei) și purcel (nu știu cât se dă pentru un porc adus la manifestație), cu copii și cu bătrâni, cu calm și fără nici o violență, proteste care se vor sfârși nu numai cu căderea guvernului de paie ci și cu retragerea sprijinului acordat chiar de psd lui dragnea, dragnea al cărui cap este de fapt în joc în acest moment!
   Căderea lui dragnea va antrena prăbușirea edificiului corupt pe care l-a construit, cu tot cu alde tăriceanu, daniel și alți inepți cu nasuri maron!

   Proteste permanente dar neviolente, proteste inteligente, astea-l vor trimite pe dragnea și ai lui la pușcărie și nu bătaia cu jandarmii:
NU UITAȚI, POATE NICI EI NU SUNT MULȚUMIȚI,
DAR TREBUIE SĂ-ȘI FACĂ DATORIA!

   Ω

   Societatea civilă românească este pe cale să câștige o primă bătălie, dar războiul va fi câștigat abia atunci când această societate va înțelege că nu oamenii (fie ei dragnea sau tăriceanu) trebuie să fie ținta acestor proteste și nici o oarecare ordonanță de urgență,
CI SCHIMBAREA SISTEMULUI POLITIC ROMÂNESC!
 
LA ARME (POLITICE) CETĂȚENI!
ȘI ATENȚIE LA PROVOCĂRI!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu