Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 22 februarie 2017

Copy/Paste Andrei Pleșu

   L-am ascultat și l-am citit de multe ori pe Andrei Pleșu: trebuie să recunosc faptul că și atunci când nu sunt de acord 100% cu dumnealui, modul în care-și expune și susține punctul de vedere mă face să-l ascult cu respect până la final.
   Din aceeași categorie fac parte și domnii Liiceanu și Patapievici, iar cine-i înjură ... să fie sănătos și să dea neamului ăsta mai mult decât ei! 
   Dar, astăzi, m-a inspirat Andrei Pleșu, așa că din inspirația domniei sale venind subiectul, pe ceilalți îi lăsăm la o parte, pe moment. Urmăriți vă rog acest clip video, clip de circa patru minute și extrem de instructiv: treceți vă rog peste greșelile grosolane de exprimare sau de scriere și încercați să rețineți substanța și atât:

   Acum, dacă v-ați edificat, să-l cităm pe maestru: îl rugăm frumos pe domnul dragnea, să ne spună cu ce bani și-a ridicat bordeiul sărac din imagine, cu ce bani și cum să procedăm și noi, simpli bugetari sau angajații lui Soros la multinaționale să locuim asemănător! Bine, nu să locuim, măcar să plătim lumina și căldura, mai ales într-o lună de iarnă!
   Toate prostiuțele cu secretara care nu-i secretară (asta bănuiam și noi!)
sunt de fapt lipsite de importanță, sunt niște glume proaste pe lângă palatul din Alexandria Teleormanului!
   Probabil că bau-baul numit DNA pe aici ar trebui să scotocească dacă dorește să-l pună să execute ca recidivist și cei doi ani cu suspendare, ăia cu care acum se pare că se mândrește ultimul șef al psd!

   Ω

   Un amănunt uitat de unii dintre noi: dacă președintele Johannis are probleme cu cele nu știu câte case ori cu impozitele, luați-l și pe el la întrebări, iar dacă vom bănui că este cât de cât mânjit, va intra și el în categoria numelor fără majusculă!
   Curiozitatea a omorât pisica, dar cum noi nu suntem feline ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu