Faceți căutări pe acest blog

joi, 2 februarie 2017

Cineva minte sau cum mi-am petrecut manifestația!

   Am ascultat-o pe tova de interne citind o compunere cu tema „Cum mi-am petrecut manifestația”: compunerea, scrisă la nivelul unui elev mediu de clasa a șaptea, ne-a fost citită cu un glas tern și adormitor, plin de poticneli și cu dezacorduri flagrante acolo nu era scris altfel (ex. „ora două zeci și doi”).
   Trecând de această casetă tehnică necesară și obligatorie, putem încerca să aflăm ce a vrut să ne transmită tova de la interne: domnia sa ne-a liniștit și ne-a încântat anunțându-ne că au fost reținuți mai mulți protestatari, că li s-au întocmit dosare penale (unul pentru posesie de droguri de mare risc - ăsta a căzut ca prostul!) și că - să bată tobele vă rog, să se creeze suspans - s-au dat
PATRU AMENZI A CÂTE UNA SUTĂ (100) LEI!
   Asta da realizare și rezolvare!
   Simt că renasc!

PATRU AMENZI A CÂTE UNA SUTĂ (100) LEI!
 
   Gata, totul este acum în regulă!
 
   Din păcate, noi nu uităm că bontul ponta, a venit la putere în 2012 tot ca urmare a unor lupte de stradă, lupte desfășurate în același mod dar într-o zonă diferită a Bucureștiului.
 
   Dar să terminăm cu analiza spuselor tovei de la interne: ne spune dumneaei în compunerea de nota 6 spre 7, că „ultrașii” au venit singuri și independent în piață, că au acționat cum l-a tăiat capul pe fiecare și că poliția și jandarmeria usturoi n-au mâncat, bocancii nu le put!
   Ei bine, cei care au fost în piață și cei care au văzut imaginile la TV, au putut observa că forțele de ordine nu au încercat nici o clipă să disperseze „ultrașii”, ba chiar au sta ca proasta-n târg să ia pietre și bucăți de gheață în cap și peste țurloaie! S-au comportat aseară cam cum s-au comportat pe vremuri, când i-au caftit minerii pe dealurile de la Costești, atunci când un general care n-a plătit nici până astăzi prostia făcută, s-a apărat așezându-și trupele în vale (cam ca ungurii la Posada)! A fost evident că oamenii legii lor nu au vrut (n-au fost lăsați?) să intervină.
 
   Ω
 
   Era să uit: președintele Johannis spune că SRI-ul a anunțat MI-ul despre ce se pregătește, SRI-ul spune că a anunțat toate structurile responsabile ale MI-ului de ce se pregătește, SRI-ul spune că a anunțat și ministrul de interne despre ce se pregătește, MI-ul spune că habar n-are de asemenea informații!
 
CINEVA MINTE: CINE OARE?
NOI BĂNUIM, DAR VĂ LĂSĂM SĂ GHICIȚI!

A PROPOS: FRAȚII NEGOIȚĂ CUM SUNT AMESTECAȚI ÎN POVESTEA DE ASEARĂ?
 
   „Ca secretară al lu` școala generală numărul 3 din Videle, io i-aș cere profei de română să-l lase dracu` repetent pă prostu` ăla care`a scris compunerea: că numa` iel ie dă vină!”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu