Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 15 februarie 2017

În tot răul este și un bine!

   Rădulescu, Daniel Rădulescu.
   Cunoașteți numele?
   Nu, nu faimosul „cel mai corupt funcționar public din Ialomița”. 
   Nici vreun Dan Rădulescu actor!
   Nici iubitul vreunei starlete de doi bani!

   Daniel Rădulescu despre care vreau să vă vorbesc este un foarte tânăr și talentat artist plastic român încă ne-emigrat definitiv în țări mai iubitoare de artă de calitate în detrimentul manelelor naționale! Pentru cei ce se duc seara în Piața Victoriei, recomand un scurt popas pe Calea Victoriei, la galeria Kube Musette, Calea Victoriei 114, acolo unde vinovatul Daniel Rădulescu expune câteva lucrări de artă plastică absolut splendide! Pentru a vă deschide pofta de artă adevărată în detrimentul mai sus pomenitelor manele, vă rog să vizitați pagina artistului în discuție!
   Nu, nu este o pierdere de vreme, este un câștig, mai ales că arta expusă de 
„Rădulescul acesta musai că probabil mai mult ca sigur cred că” 
nu este la îndemâna puterii de înțelegere a ... știm noi cui!
   Faceți-i o vizită!
   MERITĂ!

   Ω

   La palatul Cotroceni aș recomanda vizitarea muzeului, dar pentru asta este nevoie de programare, iar programul de vizitare nu este mai lung de (09:30) 17:30, oră la care autobuzele sunt abia pe Calea Rahovei, așa că rămâne Piața Rahova, piață de mulți dintre participanți bine cunoscută. 

   P.S. Dacă nu am ieși din casă la plimbarea de seară spre Piața Victoriei, poate ne-ar fi greu să ajungem la galeria amintită, dar așa, putem să câștigăm și cultural: este și asta o formă de democrație, democratizarea artei adică! Măcar sper ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu