Faceți căutări pe acest blog

joi, 2 februarie 2017

Declarație de război?

   Liviu dragnea, încă susținut de psd, ne-a râs în față, declarând clar că guvernul nu retrage nimic, că merge înainte și că va cere redeschiderea procesului referendumului! Adică, își spune că după toată nebunia produsă în țară, după toate mitocăniile, după ce ne-a adus din nou în atenția opiniei publice internaționale, poate să forțeze lucrurile și să se albească de tot! Colac peste pupăză, se dă cu un DERO administrativ, încercând să folosească chichițe avocățești pentru a părea un fel de fecioara Maria de la Alexăndria!

   Păcat că psd-ul a pierdut ocazia de a face pace cu populația, ba chiar mai mult, zisul dragnea este din ce în ce mai agresiv și mai pus pe rele, amenințând pe toată lumea, arătând cu degetul, bătând obrazul altora și, simțindu-se pe cai mari, dă în toată lumea închipuindu-se un fel de Erdogan!

   Pentru că nu i s-a părut a avea un comportament suficient de histrionic, a plâns și de mila bieților jandarmi și a șefilor lor fără reacție, a cerut să se afle cine a plătit agresorii (!!!) și a început să aibă și păreri despre „așa ziși jurnaliști”, uitând ce venin varsă antenele și alte posturi asemănătoare: chiar acum, își arată mușchii, poftind pe oricine dorește să vină și să se pună cu el, vânjosul plugar din Teleorman!

   Ω

   Chiar se oprește aici povestea?

   P.S.1 Am aflat: tot timpul vorbește cu avocații lui!
Poate mai încearcă și cu niște magistrați care știu cum merge treaba și nu au interesul de a-i spune ce știu că vrea el să audă!
   P.S.2 psd-ul face ce știe mai bine, adică nu scoate milionul de oameni în stradă, ci strânge semnături: fac pariu că vor strânge suficiente și pentru alegerea lui Trump, nu doar pentru susținerea unui pseudo program de guvernare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu