Faceți căutări pe acest blog

vineri, 10 februarie 2017

Dialogul surzilor devine asurzitor

   Toată lumea strigă, toată lumea cere, toată lumea se agită, fiecare are dreptatea lui și toată lumea acuză pe toată lumea! La Cotroceni, o mână tremurândă de bătrânei adunați de focosul psd își arată mușchii atrofiați într-o disperată încercare de a ține pasul cu nepoții lor mult mai zglobii din Piața Victoriei: și unii și alții cer, și unii și alții acuză, și unii și alții au dreptate! 
   Chiar așa să fie?
   În poarta guvernului, tinerii își arată nemulțumirea și pentru ordonanțele de șefi politici salvatoare, dar și pentru obrăznicia și neam prostia câte unui caracalean ajuns peste noapte ministru într-un guvern de care, peste un an nici nevasta dumnealui n-o să-și mai amintească, în poarta președinției, șeful statului este acuzat că a vândut pădurile elvețienilor sau austriecilor sau nu mai știm cui, deși pe actele întocmite atunci când a avut loc șmecheria sunt semnăturile lui iliescu ion și năstase adrian, 
   Pe unii îi deranjează încălcarea unor principii (în primul rând morale) pe ceilalți că la Cotroceni cântă - sau nu? - cucuveaua, uitând cui îi era adresat penibilul „la palatul Cotroceni cântă cucuveaua”.
   Din toată povestea asta, în lipsa dialogului, pierde toată lumea și câștigă popularitate Băsescu, acesta având și timp și chef să „se ia la mișto” cu depășitul tăriceanu! 
   Merită tot efortul? 

   Ω

   Mă tem că nu și că mâine poimâine o văd iar pe nuți udrea ministru la turism vizitând delta și Sulina cu elicopterul în timp ce jupânul se prăjește pe îndelete la Neptun!
   Zău că ar fi păcat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu