Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 1 februarie 2017

O singură și ultimă soluție: alegeri anticipate!

   Trebuie să fim sinceri cu noi: am fost păcăliți ordinar, am fost mințiți iar noi am luat de bune minciunile lor!
   Suntem în situația de a ne trezi „din somnul cel de moarte”:
în țară sunt mult prea multe proteste,
populația se arată masiv împotriva hotărârilor guvernului,
reacția populației este mult prea rapid contra
și deloc pro guvernul dragnea/psd
încât să nu mă întreb care a fost realitatea electorală a momentului 11 decembrie!
   Vocile care susțin guvernul sunt inexistente, lucru care mă face să văd limpede că sistemul tip Teleorman a fost aplicat la nivel național aducând o majoritate confortabilă pseudo stângii românești: este singura explicație a liniștii așa zișilor votanți/susținători ai lui dragnea&Co!
   Sunt uluit de faptul că exceptând pensionarii blocați în ședințele BOB al PCR sau amărâții susținuți financiar, cam nimeni nu a votat în realitate psd-ul și cu atât mai puțin alde!
   Care este adevărul?
   Cine a votat?
   Cum s-au numărat voturile?
   Cum au fost ele centralizate?
   Aici este problema cea mare: atunci când Steaua joacă cu Dinamo sau Rapid (chiar retrogradat), este imposibil să nu găsești susținători ai echipelor, este de-a dreptul de necrezut ca nimeni să nu-și declare susținerea pentru una dintre echipe, chiar dacă este știut faptul că galeriile sunt de multe ori violente! Totuși, acum, NIMENI, dar absolut NIMENI nu-și declară dragostea și susținerea pentru alde psd!
   Ciudat, nu?

   Și, a propos de alegeri: așa zisa opoziție este de fapt nulă, așa zisa opoziție ar fi acceptat fără crâcnire acțiunile guvernului alde psd știind că au și ei bubele lor (sau le vor avea), așa zisa opoziție nu știe ce să facă și vrea să răspundă ridicol și parlamentar unei lovituri de stat care îi aduce lui dragnea dictatura personală pe tavă!
   Meritul este numai și numai al străzii, meritul este al urmașilor celor din Piața Universității, este al celor care nu l-au admirat niciodată pe iliescu și ai lui: există un singur pol politic capabil să se opună acestei crime asupra justiției, anume președintele Johannis!

   Ω

   Ne place sau nu, l-am votat sau nu, președintele Johannis este singurul nostru aliat în lupta împotriva încercării de preluare dictatorială a puterii de către o alianță cu gust sud-american:
politic vorbind, el este singurul care ne sprijină,
noi la rândul nostru trebuie să îl sprijinim!

LA ARME (POLITICE) CETĂȚENI!

   P.S. După anunțarea adoptării hotărârilor, șobolanii guvernamentali au fugit și s-au ascuns, drept dovadă de cât de convinși sunt de corectitudinea și dreptatea lor, așa că palatul Victoria este gol!
POATE AR TREBUI CA MANIFESTANȚII SĂ VIZITEZE ȘI SEDIUL psd, NU DOAR PE CEL AL GUVERNULUI!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu