Faceți căutări pe acest blog

joi, 4 mai 2017

Viitorul furat

   Senatorul băsescu traian a participat la ședința comisiei juridice a senatului deși nu este membru al acesteia și, pentru că nu era suficient, a spus ce trebuie făcut, iar președintele comisiei și membrii acesteia l-au ascultat cu sfințenie! 
   De ce a participat el și nu altul, nu știm!
   De ce sunt importante părerile lui, om cu interesul salvării a cel puțin doi condamnați, iarăși nu știm!
   De ce nu ai fost invitat la discuții dumneata, plătitor de impozite și alegător, nu știm nici atât!

   Dar știm că același băsescu a făcut o declarație pe care toți analiștii au trecut-o cu vederea: 
„Trebuie rezolvată scoaterea clasei politice de sub controlul procurorilor .... Dacă vrem o clasă politică care să funcţioneze independent, trebuie să rezolvăm probleme(le) de finanţare a campaniei. Trebuie să avem o clasă politică care să nu stea timorată ...“
   Cacofoniile deranjante și greșelile de formare a frazei, îi aparțin celui ce a condus și reprezentat statul român zece (10) ani!

   În timp ce o lege a grațierii ar produce efecte la un moment dat și pentru un grup de condamnați (definitiv!), băsescu ne vorbește despre bucuria cu care clasa politică se simte eliberată de tirania controlului procurorilor, putând astfel să se desfășoare fără teamă!
este valabil și pentru aleșii locali, pe care politicienii îi transformă pas cu pas ordonatori de credite fără nici o răspundere pentru cheltuirea banului public!

   Ω

CE A VRUT SĂ SPUNĂ băsescu traian?
CE SE PREGĂTEȘTE ÎN CONTINUARE?
CE NI SE PREGĂTEȘTE?
CLASA POLITICĂ NU SE MAI SATURĂ ȘI NU-I AJUNGE CE A FĂCUT PÂNĂ ÎN ACEST MOMENT:
DE ACUM NE FURĂ ȘI VIITORUL?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu