Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 14 noiembrie 2018

1984 de siktir-uri

   În buna tradiție a lui Orwell și al lui „1984”, am avut ocazia să ascult un monstru născut de somnul rațiunii tuturor, un monstru ieșit din creierul bolnav al celor de la Ministerul Adevărului:
FEMEILE, ÎN BAZA UNEI SIMPLE CERERI, AU „DREPTUL” SĂ MUNCEASCĂ PÂNĂ LA 65 DE ANI!
   Ați reținut?
   Ați priceput?
   AU DREPTUL!
   Așadar, femeile care nu vor să se simtă discriminate, pot depune o cerere care să le ducă vârsta de pensionare la o egalitate nedorită cu cea a vârstei de pensionare a bărbaților!
   Alianța „discriminare” plus „corect politic” face ravagii!
   Cum nimeni nu spune nimic, cum majoritatea oengeurilor au alte preocupări decât acestea neelegante și neeuropene purtând mai mult grija puricilor câinilor decât a oamenilor, primul pas a fost făcut! Așadar ...
1) Au dreptul de pensionare la 65 ...
2) Ar putea alege între 63 și 65 ...
3) Se pot pensiona la cerere la 63 de ani ...
4) Musai și obligatoriu, ca o formă de exprimare a egalității între bărbați și femei, consoartele noastre se vor pensiona la 65 de ani!
DE CE NU LA 70?
SAU LA 80?
SAU MAI MULT?
   Pentru că ele sunt consoartele noastre, cele care au nevoie de pensie și de timp pentru a se hrăni și a-și crește frumos nepoții, adică nu sunt consoartele lor, cele care au ajuns prin diferite consilii de administrație (hi, hi, hi!) și pentru care 65 față de 63 înseamnă un plus de doi ani de sinecură!

   Ω

   Da, ministerul adevărului există!
   Acest lucru este posibil pentru că ne-au transformat într-o națiune de
PROLI!
   Iar ei au început deja să vorbească NOUVORBA
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu