Faceți căutări pe acest blog

marți, 27 noiembrie 2018

Cu onoarea nereperată?

   Aflăm cu mare satisfacție și deplină mulțumire, că o cucoană judecător la Curtea Supremă a României simte a avea onoarea „nereperată” după ce toată presa a vuit că l-ar fi ajutat (la ordin sau din calcul rece?) pe dracnea liviu prin decizia dumneaei! Motiv pentru care, cu onoarea făcută ferfeniță de haina presă soroșistă, cere CSM să intervină pentru a-i apăra reputația!
   Până aici am priceput, altceva nu reușim a pricepe și pace! Așadar, reputația stimabilei cu nume mare în istoria românească, a fost atinsă pentru că ... pentru că ce? 
   Pentru că presa vândută străinilor a observat că ea a fost singura care a interpretat faptele în favoarea acuzatului dracnea? 
   Pentru că faptele și dovezile evident incriminatoare pentru ceilalți judecători au fost pentru domnia sa întoarse cu 1800 nici mai mult, nici mai puțin?
   Pentru că sub figura de ingenuă naivă, se ascunde de fapt un calculator rece, care încearcă să iasă în evidență în lupta politică din justiție ca să poată astfel promova în alte sensuri și direcții?
   Pentru că simțindu-se uitată, încearcă să atragă din nou atenția mai marilor zilei pentru serviciul adus?
   Dacă pentru toate astea, care trebuiau să poarte un nume mai puțin important în istoria noastră, se simte dumneaei cu onoarea nereperată, noi o înțelegem!

   Ω

   Dar nouă, madame judecător, nouă, după plecarea funestului cabinet dăncilă și a parlamentului subjugat de d`ALDE iordache ot Caracal, nicolicea și alții ca ei, nouă care vom rămâne să facem curat după monstruoasa guvernare drăcnistă, nouă măi dragă, cine ne reperează onoarea?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu