Faceți căutări pe acest blog

vineri, 9 noiembrie 2018

Se aude un zgomot din străfunduri

   Spunea cineva zilele trecute pe Twitter că parlamentarii PNL dacă se supără pleacă și rămân simpli membri pesede!
   Amuzant!
   La prima vedere, da, dar la o a doua ... nu prea!
   Așadar, zece din cei 13 reclamagii ai clipului publicitar anti referendum au fost ... liberali! În mod paradoxal, pesedeul a priceput că a 
luat-o pe coajă și a trecut mai departe, în timp ce liberalii cei răsăriți și deschiși la minte se încăpățânează să zgândăre rahatul! Au și motive, redefinirea familiei în sensul dorit de parlament putându-ne ține în minunații ani ai comunismului, ani în care ei se pare că s-au simțit al dracului de bine!
   Nu pot uita apoi sentimentul anilor `90 care m-a străbătut ascultându-l pe orban ludovic vorbind despre Cioloș, „mânia proletară” cu care „l-a înfierat” și mizeriile înșirate despre acesta, inclusiv acuzația voalată că ar fi fost promovat numai și numai în perioada lui bonta, etc.
   Dacă este adevărat că politica este arta „căzutului la pace”, atunci liberalii nu sunt mai artiști decât afanisitul cântăreț de romanțe ce le stă în frunte: abia acum am priceput de ce coaliția nu se poate coagula împotriva pesedeului! Pur și simplu opoziția este opoziție numai cu numele și consideră mai important mușcatul colegului de koor decât atacul dușmanului la beregată: într-adevăr m-am simțit ca în anii `90, pe vremea lui Brătianu cartof și a celorlalte o sută de partide liberale care încercau să rupă câte o fărâmă din partidul mamă pe care încerca să-l învie Radu Câmpenu!
   O spun cu părere de rău: cu asemenea politică în opoziție, alegerile nici nu mai sunt necesare, pesedeul a câștigat deja!

   Ω

   Așadar vechea meteahnă nu a dispărut, contează mai mult să ne batem între noi decât să învingem inamicul comun!
   Nu știu cine i-a turnat lui orban în pahar șpritz-ul ăsta mincinos care-i arată pe liberali pe cai mari la alegeri, dar cred că ar trebui să se trezească și să nu mai dea pe gât orice-i toarnă respectivul: PNL-ul 28%!
28%?
PNL-ul?
   Ce glumă proastă! 
   Am spus de mai multe ori că nu este prea târziu pentru opoziție să facă un pact și un pas pentru a lucra împreună, dar m-am înșelat:
ASTA NU ESTE OPOZIȚIE, ESTE O MINCIUNĂ DIN PROSTIE
SAU O TRĂDARE CU BUNĂ ȘTIINȚĂ!
ADICĂ SUNT NOII LIBERALI, 
AI LUI oRBAN!
BIETUL IONEL, CUM SE`NVÂRTE EL ÎN GROAPĂ: ÎL AUZIȚI?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu