Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 7 noiembrie 2018

Corectitudinea justiției, dezvăluirile și patul (nu numai) conjugal

   Avem ocazia să vedem și să aflăm grație „civilului” care a găsit valiza cu documente Teldrum, cine sunt personajele puternice și bogate din această țară dar și cine împarte dreptatea! Astfel, constatăm din imaginile filmate date publicității, cine poartă pantofii ăia de dans la bară, cine pozează lascivă, cine face pe dracu`n patru să arate ca o centuristă, ne crucim, înțelegem câtă minte are dacă se dă în spectacol cu asemenea vulgarități și dintr-o dată ni se aprinde beculețul: pentru asta și altele ca ea, pentru imbecilii care se jucau de-a cerșetorii, pentru a căra prin excursii o mamă paravan plătim noi atâtea taxe și impozite? Și pentru ca juniorul lui dracnea liviu să aibă cel mai tare Golf de pe piață?
   Interesant ... bănuiam, dar nu știam sigur!
   Așadar, ăștia sunt bogații României?
   Ăștia sunt deștepții și pricopsiții noștri?
   De la ăștia așteptăm noi soluții?
   Ascundeți-vă Patapievici, Liiceanu, Pleșu, Șora și alții ca voi, faceți loc ministrului genunche, sinistrului „altă întrebare”, agramaților mafioți care au reușit să fure o întreagă țară!
AVEM O CLASĂ POLITICĂ ATÂT DE MIZERABILĂ, 
ÎNCÂT ÎȚI VINE SĂ PUI MÂNA PE MITRALIERA 
CECENULUI rĂDULESCU!
   Dar lucrurile astea abjecte, nu se oprescu aici, nu se oprescu la câțiva netoți care nici să fure nu știu, nu se oprescu la câteva cozi de topor de tipul nicolicea sau slugărel, nuuuu, nici gând, calitatea asta mizerabilă se răspândește în jos, treaptă cu treaptă, pentru că ei se recunosc și se aleg între ei!

   Nu-i nimic, mai avem încredere în justiție!
   Suntem chiar convinși că justiția ...
   Serios?
   Iată o mostră de corectitudine și imparțialitate:
- numitul vasile gil încheie un contract cu Imprimeriile Coresi în plină perioadă a guvernului bonta II (septembrie 2013) pentru modesta sumă de peste 62.000 €: contractul prevedea acordarea de asistență juridică 
(DUPĂ O LUNĂ IMPRIMERIILE CORESI (100% FIRMĂ DE STAT) INTRĂ ÎN INSOLVENȚĂ!)
- numitul vasile gil (același) a încasat de la Teldrum cel puțin 15.200 lei (până acum)
- numitul vasile gil (da, același!) este căsătorit cu numita marcu simona camelia, nimeni alta decât șeful CSM! Soțiorul dumneaei (șmecherii de underground, să nu poarte același nume de familie!), nu o punea pe numita în conflict de interese și nici nu a influențat-o vreodată în hotărârile pe care aceasta le-a luat, de notorietate fiind două dintre ele, mai exact acelea în care cucoana onestă și dreaptă a cerut anchetarea procurorului general Augustin Lazăr și sprijinul necondiționat pe care-l dă modificării legilor justiției în sensul dorit de iordache/nicolicea/toader și, ultimul pe listă cu voia dumneavoastră, dracnea liviu!

   Va avea această incoruptibilă femeia obrazul și onoarea unei demisii care să spună „nu am greșit dar nu vreau să pară că este așa”?
   Va avea? 

   Ω

   Nu cred să facă gestul de a părăsi corabia ale cărei găuri încă nu le vede! În cazul acesta, statul român nu trebuie să se oprescu, deci cum se poate apăra?
   P.S. Nu degeaba l-am tot poreclit pe jupânul de la Universitar și stăpânul Bucureștiului: atâta discuție despre justiție, mi l-a amintit și pe el, așa că mă văd obligat să întreb ...
DAR PROCESUL LUI oPRESCU, CE MAI FACE?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu