Faceți căutări pe acest blog

joi, 8 noiembrie 2018

De ziua ei!

   Ne-am gândit că fiind astăzi Mihail și Gavrilă, sărbătoare importantă pentru creștinii ortodocși, să-i facem unui Gavrilă o surpriză și să-l întrebăm:
DE CE BĂ?
CE TE CALIFICĂ?
   Ei bine, acest Gavrilă este o Gavrilă, mai exact Gabriela firea!
   Așadar, după ceva timp petrecut în fruntea Bucureștiului, ce o califică pe pandeloaică să creadă că merită să candideze la prezidențiale și chiar să și câștige? Dar ce o face pe ea să creadă că ar putea câștiga din nou primăria?
   În mod surprinzător, madam pandele sau firea sau cum fi ea, nu a 
FĂCUT NIMIC!
   Nu a făcut nimic bun vreau să spun, pentru că de prostii s-a ținut permanent: a închis școlile, a luat bani din bugetul orașului și i-a dat catedralei neamului mamii lor, a inventat companii municipale care toacă bani și nu produc nimic, parcările sunt doar în curtea vilei din Snagov, traficul este la pământ, metroul nu reușește să pornească în Drumul Taberei, clădirile ne cad în cap și fără cutremur, căutătorii de aur în gunoaie s-au înmulțit alarmant! 
   Hai să ne oprim aici, deși ar putea fi spuse mult, mult mai multe lucruri rele despre sărbătorita de astăzi!

   Așadar, ce o califică pe pandeloaica asta voluntară să își închipuie că poate câștiga ceva din cele mai sus enumerate? Cine sau ce i-a întunecat mintea atât de mult încât să i se pară că mandatul ei de primar general este un succes? 

   Ω

   Să fie numai opoziția față de dracnea liviu?
   Să simtă că bucureștenii sunt majoritar împotriva teleormăneanului?
   Să își închipuie că asta poate ține loc de realizări?
   Atunci ori nu gândește, ori are niște consilieri de tot rahatul!
   Indiferent de situație, sperăm ca pesede-ul așa cum îl știm noi să devină cât mai curând istorie: avem nevoie de un partid de stânga, chiar de unul puternic, dar avem nevoie de unul puternic nu de maneaua asta pescărească și de oamenii promovați până acum!

   Le putem spune ceva ei și celor asemenea ei, scoși în față de acest grup deloc politic? Da, putem:
LUA-V-AR DRACU ȘI DUCEȚI-V-AȚI PE PUSTII!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu