Faceți căutări pe acest blog

vineri, 23 noiembrie 2018

Dormi liniștit: slugărel veghează!

   Un caz scandalos a atras zilele trecute atenția opiniei publice românești: un bărbat a lovit fulgerător o tânără, a lăsat-o KO, a jefuit-o și a fugit! Respectivul, filmat, a fost prins în scurtă vreme de poliție și s-a dovedit a fi unul dintre copilașii dragi, delicați și demni de protecție ai pesede-ului dar în special ai lui slugărel toader, părintele iubitor al deținuților, tatăl grijuliu al leprelor care nu merită nici măcar titulatura de om!
   Așadar, unul dintre scăpații colaterali ai legilor justiției, un animal recidivist vinovat deja de tentativă de viol, de tâlhărie, etc, etc, a fost lăsat liber pe stradă, a fost aruncat ca un prădător în mijlocul unei populații pașnice numai și numai pentru a demonstra că noile și absurdele legi ale justiției nu sunt cu dedicație pentru dragnea și ai lui, ci pentru toți 
HOȚII, TÂLHARII, VIOLATORII, DEALER-II DE DROGURI, 
TRAFICANȚII DE CARNE VIE, MEMBRI AI CLANURILOR MAFIOTE, ETC, ETC!
   Așadar, chiar dacă statisticile și întreg sistemul penitenciar vorbesc despre o rată a recidivei de peste 70%, slugărel a insistat să-i scape pe toți cei de mai sus numai pentru a putea strecura printre ei și actualii-i stăpâni în fața cărora face sluji!
IAR PARLAMENTUL, FORMAT DIN OAMENII DE CASĂ AI ȘEFILOR pesede, A VOTAT ACESTE LEGI, OBLIGÂND STATUL ROMÂN SĂ ELIBEREZE LUPII PRINTRE OI NUMAI ȘI NUMAI PENTRU A-I PRINDE DIN NOU DUPĂ CE VOR MAI FACE NIȘTE VICTIME!

   Ω

   Știm bine că sistemul penitenciar are un rol educativ în prea puține țări din lume, România nenumărându-se printre ele! Și atunci, de ce i-a eliberat slugărel pe periculoșii ăștia?
Noaptea, penibilul ministru protector al ocnașilor 
DOARME OARE BINE?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu