Faceți căutări pe acest blog

joi, 29 noiembrie 2018

Suntem GATA!

   Acum că ninge, ar trebui să ne bucurăm: să ne bucurăm printre altele și de faptul că mai toate lucrările începute în primăvara lui 2018 la infrastructura orașului, sunt gata!
   Sunt gata acoperite cu zăpadă, așa că locurile unde nenumărați Dorei au petrecut vara proptiți în coada lopeții în încercarea de a umbri sticla de bere, acele locuri așadar s-au transformat în adevărate capcane mortale, cu gropi nesemnalizate, cu șanțuri care traversează drumurile ca proastele pe unde vor ele, cu utilaje abandonate în mijlocul carosabilului și cu munți de pământ neevacuat ori borduri uitate la un metru de trotuar ... „la mișto”!
   Da, primari ai Bucureștiului, 
SUNTEM GATA!
NE-AȚI TERMINAT!
   Autoritățile ne cer să avem anvelope de iarnă, dar lor nu le impune nimeni să întrețină drumurile într-o stare corespunzătoare! 
   Autoritățile ne cer (ca Toma Caragiu) să avem găletușă cu nisip, dar lor nu le impune nimeni să nu recepționeze drumuri pline de gropi de noi!
   Autoritățile ne cer taxe peste taxe, dar lor nu le impune nimeni să strângă constructorul de OO astfel încât să termine dracului limbricul ăla de intrare a A3 în București! 

   Suntem de râsul lumii, dar asta pe aleșii noștri nu-i deranjează!

   Ω

   Putem face ceva?
   Da, dar nu cred că ne duce capul ...

   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu