Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 14 noiembrie 2018

Bubulii, modelul maghiar și învățământul politic

   Raportul MCV privind România, a fost de o duritate ieșită din comun și direct proporțională cu hoțiile și prostiile făcute în justiție de guvernele pesediste de dracnea scăpătoare. Să vedem ce efect va avea acest raport combinat cu rezoluția votată de Parlamentul European privind statul de drept în România, asupra guvernului dăncilă.
   Dacă acceptați să ascultați o părere personală (nu vă cer să fiți de acord cu ea), atunci îmi voi permite să v-o spun:
EFECTUL VA FI 0 (ZERO)!
   Indiferent de măsurile pe care colegii noștri europeni le-ar lua pentru instaurarea statului de drept în România, atâta timp cât pesede-ul va fi la putere avându-l în frunte pe dracnea, efectele părerilor europene nu vor avea efect asupra lor! 
   De ce?
   Simplu: toți au câte un schelet sau mai multe de ascuns, justiția nu trebuie să găsească nimic, așa că sub masca apărării lui dracnea, cei mai mulți se apără pe ei! L-am văzut și ascultat pe alesul pesedeilor nicolae șerban expunându-și părerea în legătură cu votul de blam european la adresa noastră, a tuturor! Spunea cam așa:
VOM RESPECTA MODELUL ORBAN (VIKTOR, SE ÎNȚELEGE!), PENTRU CĂ UITE CĂ UNGURII CARE-S DE MAI MULT TIMP MEMBRI AI UE ÎȘI PERMIT SĂ NU ASCULTE, AȘA CĂ NE VOM PERMITE ȘI NOI SĂ NE KKM ÎN POARTA ALIAȚILOR ȘI SUSȚINĂTORILOR ȚĂRII!
   De ce a spus așa ceva?
   De ce este convins că trebuie să facă așa ceva?
   De ce va face așa ceva?
PENTRU CĂ POATE!
PENTRU CĂ ESTE LA PUTERE CU VOTUL IMBECILILOR CARE RĂSPUND 
ORICĂRUI ARGUMENT ANTI pesede CU ÎNTREBAREA
„AVEM ALȚII MAI BUNI”?
   Întrebam de obicei susținătorii pesede dacă le place ce monstru au adus la putere: nu o mai fac, pentru că este evident că ei sunt încântați! 
   Și sunt încântați pentru că sunt convinși!

   Ω

   De ce sunt convinși?
   Păi ei știu, sunt convinși că știu tot ceea ce li s-a spus pe la colțurile sălilor de învățământ politic:
- țărăniștii i-au împușcat pe țărani în 1907
- regina Maria se coțăia cu Ionel Brătianu la Florica
- regele Mihai a fugit din țară cu tot tezaurul
- regele Carol II a călărit toată țara și atât
- ceaușescu a fost un zeu
- iliescu a fost cel mai bun
- străinii nu ne lasă să ne dezvoltăm
- toți „ne vrea” răul
- noi suntem buricul pământului (vezi aici)!
   Așadar, cât de prost trebuie să fii ca să nu înțelegi că toate astea sunt doar povești, cât de retardat trebuie să fii încât să nu poți pune mâna pe o carte (alta decât manualul de istorie) și să te informezi, mai ales acum, în epoca informației? Da, suficient de ... încât să refuzi informația nouă, preferând să rămâi credincios acelorași absurdități cu care ai fost inoculat în tinerețea-ți revoluționară!
   Nu avem șanse să scăpăm de pesede-ul de acum decât prin vot: depinde de noi dacă o vom face!

   P.S. Dacă tot vrea arogantul șerbănică să se inspire din modelul maghiar, n-ar face mai bine să înceapă prin a copia construcția de autostrăzi, investițiile publice, curățenia, hărnicia și civilizația ungurească?
NU AM AVEA DECÂT DE CÂȘTIGAT! 


   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu