Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 22 martie 2014

Despre găini și epave ! Despre Tour Eiffel și alte simboluri !

   Să-ți mănânci o mână ?


   Se dă următoarea situație (perfect plauzibilă) : un om , are o găină . Zisa găină , nu-l costă nimic : mănâncă ce și pe unde apucă , dar ... îi face omului nostru zilnic câte un ou mare și gustos , ou pe care proprietarul găinii îl și mănâncă .
   Clar până aici ? Buuun ...
   Atunci , să continuăm : cum puteți numi proprietarul găinii , dacă , se hotărăște să-i sucească gâtul și s-o înfulece la o singură masă , fără a se mai gândi la oul de mâine ?

   Pauză ! Și continuăm !

   Vara , mulți români se duc la mare , iar dintre ei , nemeritat de mulți aleg stațiunea Costinești , atrași printre altele și de unicitatea peisajului faimoasei „epave de la Costinești” ! Să fim sinceri , respectiva fierătanie a ajuns o emblemă pentru localitatea care , altfel , nu prea are ce oferi ! Adică , spus mai pe înțelesul unor ... costineșteni , este un fel de Tour Eiffel acvatic !
   Ne-am înțeles până aici , dragi costineșteni ? În speranța că da , vă rugăm să ne explicați cum pot fi numiți acei concetățeni ai dumneavoastră care taie epava ca s-o vândă la fier vechi !
   O taie , taie simbolul stațiunii în loc să-l conserve : închipuiți-vă deci , că niște parizieni s-ar apuca să taie Tour Eiffel sau niște londonezi ar decupa Podul Londrei ori mai știu eu ce asemenea absurdități !

   Ω

   Așadar , dragii LOR concetățeni , când vara o să constatați o scădere a numărului de turiști , mulțumițile LOR , celor care scot acum de-o țuică și pe care voi , cetățeni gospodari și responsabili
  NU ÎI VEDEȚI !
   Voi nu vedeți decât proștii care vă dau sume exorbitante pentru locurile murdare din mișeleștile voastre ... pensiuni !
   Și sigur nu știți ce se întâmplă la epavă !
   Nici voi , nici primăria , nici poliția ...
  

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu