Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 5 martie 2014

Justiția face un joc periculos ...

   ... care odată început , sperăm să continue !


   Pe data de patru martie '77 partea de sud a țării , a fost lovită de un cutremur cu adevărat devastator ! Urmările au fost groaznice nu numai din cauza pagubelor produse atunci , ci și din cauza imbecilității conducerii de partid și de stat (tot un PSD , da'i zicea PCR) care a crezut nimerit să profite de demolările aproape gratuite făcute de Dumnezeu în câteva secunde , pentru a reconstrui o Românie mai nord coreeană și mai chineză decât originalele !
   Acele urmări groaznice se mai simt și astăzi , inclusiv prin criza câinilor vagabonzi ce ne umplu străzile la concurență cu căutătorii de aur gunoier !

   Am dat atât din gură , tocmai pentru a putea demonstra că sentințele definitive date de instanța supremă
  
eroilor multimilionari ai neamului
sunt probabil bine venite pentru justiția românească și pentru modul românului de a înțelege noțiunea de dreptate !
   Până ieri , știam că cine are bani are și putere , că cine are putere are și tupeu , că cine are tupeu are și amante (mai tinere decât propriile fiice și care-i iubesc sincer !) că cine are amante intră în politică și (în special) cine le are pe toate astea , ne poate sfida ! Atât pe noi , cât și bunul simț și legile și tot ce înseamnă o societate normală !
   Acum vor putea continua procesul de împăcare între neamurile certate , acum vor putea continua partidele de table pe mii de euro , acum vor putea exersa rezolvarea ecuațiilor bunului simț și al corectitudinii : așadar , justiția nu a făcut decât bine !

   S-a petrecut ieri o premieră de mult așteptată !
   Și a fost continuată prin găzduirea lui DR Rușanu pe bani publici !
   Și așteptăm cu nerăbdare sentința în speța privind schimbul de terenuri de la Constanța (fraudă peste 100.000.000 €) !
   Și așteptăm să mai dea Băsescu niște telefoane ca să-i salte politic pe toți nevinovații ăștia care , cu arma în mână , la pașopt , mă înțelegi monșer , ei care cu familia lor , ehe ... !
  

   Ω

   Mai crede cineva asemenea baliverne ?
   Își mai închipuiește cineva că un dosar de mare interes poate fi mușamalizat ?
   Dacă răspunsul este DA , s-ar putea să nu se înșele : dar , dacă justiția a pornit pe acest drum „periculos” și , sperăm noi fără întoarcere , va face în sfârșit ordine în țara asta !
   Așteptăm cu nerăbdare după „năstase multe case” și dosare legate de defrișările ilegale și de falimentarea firmelor de stat și de privatizarea păguboasă și de vânzarea rezervelor de hidrocarburi și de multe altele , ba chiar și în legătură cu vilele țigănești și cele cu epoleți (sunt surori bune) !
  
   Considerăm corect să încheiem cele spuse în spiritul „marilor oameni” pe care ieri i-am pierdut (în sfârșit) , în spiritul specialiștilor în rulete și șachire , în falimente și ocoliri de taxe și impozite :
HAI JUSTIȚIA !!!



















 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu