Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 26 martie 2014

Pierdut avion : găsitorului recompensă !

   Așteptăm provincia !
   Sau nu !


   În situația gravă care s-a creat în jurul nostru , situație în care cât de curând poate fi înghițită și Moldova (republica) în al cărei ajutor noi suntem gata să ne rupem gâtul sărind , taberele se creionează deja !
   Una dintre ele , reprezentată de Rusia , poate fi completată curând cu mulți oportuniști : greu va fi până va face primul pasul , că după aceea ... să te ții !
   Cealaltă tabără , a statelor occidentale , care nu știu de Armata Roșie decât din povești , se chinuiește să ne arate care sunt limitele democrației votului universal ! Noi le transmitem să nu mai piardă timpul : le știm deja !
   Observați că în această pseudo confruntare , în care vestul este la un pas de a ridica la fileu mingea Rusiei prin refuzul de a comunica , lipsește ... cineva ?
   Ați băgat de seamă ?
   Ei bine , CHINA (căci despre ea este vorba) îi mulțumește lui Budha sau nu mai știu cărui Confucius că le-a picat pleașca cu avionul Malaiezian ! Când în partea noastră de lume ies scântei , chinezii , ca la un semn , s-au întors cu dosul și caută avionul ! Sunt atât de concentrați în căutarea acestuia , încât dacă cumva l-au găsit , probabil că l-au ascuns și mai bine ! Ei au altă treabă , nu-i interesează , nu se amestecă !?!?!
   Va conveni însă Chinei un conflict care să micșoreze dramatic rata de absorbție a produselor Primei Fabrici a lumii ? Cu siguranță China este o forță militară , chiar dacă în războiul modern numărul de suflete contează puțin sau deloc , însă
中国
(Regatul Mijlociu) , în înțelepciunea lui multimilenară , credem că a înțeles că este de preferat războiul economic celui militar !
   Mai ales dacă l-ai câștigat deja !
   Așa că , după ce se vor mai înfoia nițel unii la alții , după ce se vor mai amenința puțin unii pe alții , cei doi rivali la Marea Neagră , vor primi pe diferite canale diplomatice și nu numai , informări despre ce ar dori micul popor chinez să se întâmple :
ȘI SE VA ÎNTÂMPLA !
   Este mai profitabil din toate punctele de vedere să produci orice , decât să lupți !
   Cu condiția să ai cui să vinzi !
   Și să-ți și amintești ce ți-au făcut agresorii japonezi , în aceeași perioadă în care îi certa Liga Națiunilor pentru violurile și atrocitățile indescriptibile comise asupra populației civile (inclusiv americane și europene) !
   Și cum Europa și SUA sunt piețe chinezești foarte importante , acest lucru se va dovedi în detrimentul Rusiei , care nu este !
   Iar din punct de vedere geografic , nimeni nu va fi nebun să încerce să susțină două conflicte simultane în spații atât de îndepărtate și de greu de sprijinit și coordonat cum sunt cele două extreme ale Eurasiei !

   Ω

   În mod normal , în momentul în care va fi găsit avionul malaiezian sau se va ști cu siguranță ce i sa întâmplat (oficial) , va începe și stingerea conflictului din Crimeea , conflict în urma căruia Rusia va lua Crimeea și Sevastopolul , sau numai Crimeea sau numai Sevastopolul și , va fi liniștită cam pe timpul unei jumătăți de generație !

   Totuși , cineva trebuie să piardă ca altcineva să câștige !
   Bineînțeles !
   Pierde la modul imediat Ucraina și , pe termen ceva mai lung , democrația birocratică occidentală - a votului universal !
  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu