Faceți căutări pe acest blog

duminică, 2 martie 2014

Prostul dacă nu-i fudul ...

   ... parcă nu e prost destul !


   În mod repetat , mulți alții mai inteligenți , mai școliți și mai versați decât noi , le-au spus liberalilor și în special Crinuței fată mare (și bătrână) , că PSD-ul doar mimează dragostea , că de fapt PSD-ul umblă după zestre și că n-are gânduri serioase , că golanul ăsta de PSD nu vrea decât să-i pape dota (puțină și muncită) și că apoi o să-i dea un șut undeva ! Ba , că dacă n-o să fie cu ochii mari și nu s-o păzi , o să se trezească și cu burta la gură , de o să rămână și cu vreun plod din flori de nici dracu' nu va mai fi interesat de mâna uscată și ridată ce tot visează la verigheta ce ar trebui să-i oficializeze statutul !
   I-au spus ?
   I-au spus !
   A ascultat ?
   N-a ascultat !
   Așadar , își merită soarta ?
   Cu vârf și îndesat !
   Dacă (repetăm) ideologia liberală s-a redus la ura împotriva unei persoane , atunci e jale !
   Dacă gândirea politică a unui partid s-a redus la ideea de remorcă la Buceagu' lu' nea Nelu , își merită soarta !
   Dacă viitorul unui fost mare partid a fost lăsat la puterea de pătrundere a minții unor lacomi analfabeți politici , atunci să se ducă după PNȚ !
   Și CD !
   S-a văzut de la bun început că PSD-ul vinde blana ursului din pădure : ei și-au luat grosul și caimacul de peste tot , liberalii fiind permanent a șasea roată la camionul colectivizatorilor ; ei au ocupat deja toate funcțiile dorite ; ei au promis ceva ce nu i-a costat nimic și nici nu vor da vreodată !
   Adică , le-au păpat zestrea , le-au băut-o , le-au jucat-o la zaruri , i-au lăsat cu burta la gură (nici nu știau că partidul este însărcinat și că face un pui Călin) și acu' le dau un șut în koor , în râsetele colegilor de pahar !
   Bravo crinuț maică , ești tare , ai făcut-o și pe asta : te-ai lăsat păcălit ca ultimul pescar lipovean ! Halal să-ți fie !

   Ω

   Așadar , dacă unui om , îi spui în mod repetat că greșește , îi atragi atenția și-i arăți , îi dai scris , îi faci scheme , etc , etc , iar el nu vrea cu nici un chip să asculte de rațiune și se lasă condus numai și numai de hormonul care-l tot mănâncă undeva , ce-i mai poți face ?
   Mai rămâne ceva de făcut cu un asemenea personaj încăpățânat până la prostie ?
   Nu !
   Pentru că partidul s-a curățat și a ieșit întărit și a ... și a ... și a ... !
 OARE ?
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu