Faceți căutări pe acest blog

duminică, 30 martie 2014

Stupizele stupidei

   Multe și mărunte
 
 
   Ronnie O'Sullivan a pierdut în fața unui chinez necunoscut !
   Chinezul nu a jucat rău deloc , iar Ronnie a lăsat impresia că nu are chef de joc și că-l așteaptă băieții la pub ! Senzația a fost că s-a plictisit să tot câștige și că înainte de mondiale , își lasă plăcerea unui șut în bară atunci când nu contează : vom trăi și vom vedea !
 
   Un tip foarte colorat de la proTV , ne-a lăsat de înțeles că pachetul Office de la Microsoft ar fi folosit NUMAI de către angajații multinaționalelor : îi atragem atenția (din nou) că iarăși se înșeală și că păsăreasca lui nu păcălește pe nimeni ; prima și prima dată când personajul acesta colorat și nesărat ne-a atras atenția , a fost atunci când a adus în studio „un inventator” care făcuse un super robot să se deplaseze citind o linie desenată pe jos - același lucru care lui îi luase piuitul , se găsea în cel puțin un mall din București ca jucărie pentru copii ! Și nu prea mai era folosit , fiind perimat chiar și pentru țâncii ce par (tehnologic și nu numai) mai avansați decât pastelatul nostru colector de telefoane și „divaisuri” numai bune de promovat pe post , cu costuri mai scăzute decât cele de publicitate !
 
   Pe MagicFM , o tută monumentală , face un program de dimineață și se laudă cu muzica pe care o dă ! Până aici , nimic ieșit din comun ! Mulți dintre noi , nu au evoluat încă până la nivelul de ritm și numai ritm , așa că mai caută și puțină melodie : în concluzie , mulți mai ascultăm și posturi care transmit producții mai vechi de 20 de ani .
   Dar , dacă asculți asemenea muzică , de ce trebuie să înghiți și inepțiile sinistrei proaste ? Pe lângă multe altele , pe lângă gafe , pe lângă tonul și intonația nepotrivită , ne-a mai tras una'n freză : ascultând „Love of my life” , tuta a intervenit peste Queen , ca să ne spună că ascultăm „singălul extras de pe elpiul „Ă nait ăt zi opera” ! Ținem să-i aducem la cunoștință că , în toată lumea , LP înseamnă long play (discul ăla mai mare , din vinil) și că single (singăl) , inclusiv conform definiției DEX , înseamnă :
 
SINGLE, single-uri, s. n. (Muz.) Disc care conține câte o singură piesă pe fiecare față. ◊ (Adjectival) Disc single. [Pr.: singl] — Cuv. engl.                      
SINGLE s. n. (Muz.) Disc care conține câte o singură piesă pe fiecare față. ♦ (Adjectival) Disc single. [Pr.: singl] – Cuv. engl.                       
single1 (angl.) [pron. singl.] adj. invar.                        
single2 (angl.) [pron. singl] s.n., art. síngle-ul; pl. síngle-uri                       
SINGLE [pr.: singl] n. : Disc ~ disc care conține o singură piesă pe fiecare parte. /Cuv. engl.   
SINGLE adj. invar. 1. (Sport) Singur, individual. 2. (Muz.) Disc care conține o singură piesă pe fiecare față. [Pron. singl. / < engl. single].   
SINGLE [SINGL] I. s. n. 1. (tenis) simplu. 2. (muz.) disc care conține o singură piesă pe fiecare față. II. adj. inv. (turism; despre o cameră, o cabină, un compartiment) ocupat de o singură persoană. (< engl. single) !

   Așadar , nici gând de UN CÂNTEC sau O MELODIE , chiar dacă ei așa i se pare că sună mai kul !
   Drept care , îi facem cadou aceasta http://dexonline.ro/ !
   Cu plăcere ...
 
   Aflăm că TVR-ul este în situație de faliment și tare ne mirăm ! 
   Nu se poate !    
   N-are cum !
   Adică cimitirul elefanților , adică culcușul Marinei Almășan , adicăcuibușorul minunatei zâne , adică instituția care a tâmpit o țară cu „Stupize stupize” și care a cheltuit averi pentru cea mai stupidă colecție de emisiuni născute prăfuite , adică instituția care pe banii MEI și ai DUMNEAVOASTRĂ ne sfidează pe toți și ne-o bagă în continuare pe gât pe alexuc , sau alexcoi , sau cum mama dracului o mai cheamă pe tută , adică instituția care ține angajată o persoană care în timpul transmisiunilor de la Soci l-a confundat pe Einstein cu Eisenstein , adică
TELEVIZIUNEA FINANȚATĂ DIN ABONAMENTE OBLIGATORII ȘI SUBVENȚIE DE LA STAT ȘI SPONSORIZĂRI ȘI RECLAME ,
dă faliment ?
   Adică și-a bătut joc de banii noștri ?
   Și de noi , de angajatori ?
   Adică ei , care trebuiau să fie deasupra televiziunilor private , ei care nu trebuiau să aibă grija concurenței ci doar a educației unui „stupid people” , ei dau faliment ?
   Adică ei , cărora statul de-a lungul timpului le-a dat și pe gură și pe ... , nu au fost în stare decât de faliment ?
   Și atât ?
   DA ?
   Atunci , mă bucur că s-a întâmplat , regret că a durat atât de mult acest memorial al durerii TVR , dar sper că va fi reformată și transformată într-un instrument de informare și educare a turmelor , renunțând la funcția ei propagandistică !
   Să dea Dumnezeu !

   Ω

   Ce credeți că se va întâmpla cu TVR ?
   Se va schimba oare ceva ?
   Sau statul va pompa în continuare bani în gaura neagră și fără rezultate ?


   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu