Faceți căutări pe acest blog

marți, 18 martie 2014

Rău cu rău , dar mai rău fără rău !

   „Trecut-au anii ...


   ... Ca nouri lungi pe șesuri” și veni și vremea ca ProTV să-și schimbe firea și stăpânul ! După ce discretul Adrian Sârbu a părăsit corabia , se aude că din ce în ce mai mulți ... colaboratori procedează la fel : nu este rău , dar , să nu uităm : sunt mulți chemați , puțini aleși !
   După ce mult timp - cam doi ani - a fost un etalon al televiziunii , postul a lăsat-o mai moale , intrând „în rândul lumii” cu reluări , cu gafe , cu nepotisme , pentru ca acum să cadă de-a dreptul în ridicol : cine are răbdare să citească scroll-ul cu știrile , va avea ocazia să treacă într-un singur minut de la indignare la mirare , de la mirare la amuzament și din nou de la capăt , de la amuzament la indignare ! Când am spus că postul s-a umplut de coafeze , am fost blânzi , dar dacă este adevărat că cei ce au plecat și încă mai pleacă țineau cu adevărat această televiziune , se va vedea în perioada imediat următoare : dacă dispare din textele lor țara Malaysia și reapare Malaezia , atunci ne vom da seama ce și cum !
   Suntem curioși ce se va petrece în continuare : nu știm dacă este adevărat că Time Warner este acum bunic al firmei care este tătic al ProTV , nu știm dacă până la urmă Gazprom-ul nu pompează indirect în mega trustul de media , nu știm nici dacă
RDS-RCS poate într-adevăr plăti salarii astronomice unor pseudo vedete Pro !
   Nu știm , dar cu siguranță cineva se va îngriji să ne spună !

   Ω

   Sperând într-o competiție acerbă și benefică pentru consumatorul român de media , așteptăm date oficiale și părerea autorităților privind vânzarea și restructurarea unor posturi TV !
   Totuși , de Antene , fără Ciutacu și fără Stan ,  chiar n-am chef !
   Că dacă gândea singur ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu