Faceți căutări pe acest blog

marți, 1 iulie 2014

Afrika Korps în sfârșit reușește !

   Toată lumea câștigă în fața Africii ?


   Ieri , Franța , a reușit să treacă de Nigeria : meci frumos , meci cu emoții , evident golul primit de africani (cel care a rupt echilibrul) a venit pe o greșeală (să nu spunem prostie) a portarului care a ieșit „pentru poză” !
   Tot ieri , Germania a depășit Algeria : meci cu emoții , dar urâțel , de uzură , meci în care tancurile germane ne-au lăsat impresia că s-au blocat în nisip .
   Toată ziua de ieri , punctată cu imbecilitățile comentatorilor tvr , dintre care „Real Madrid din Spania” rămâne cea mai nostimă , ne-a pregătit pentru ceea ce tot inepții trimiși tvr vor numi „eternul derby” : așa cum meciurile nu încep ci debutează și Franța Germania va fi eternul derby ! Cine-l va comenta , își va face câteva notițe istorice , va săpa prin statistici , va găsi coincidențe demne de Extratereștrii antici și ne va gângăvi prostii timp de (poate) două ceasuri : așa vom afla că întotdeauna când s-a jucat un asemenea meci berea s-a acrit , cărăbușii au mers spre stânga și trei sticle de vin au fost scăpate din mână în același magazin (ori alte asemenea prostii lipsite de orice importanță sau relevanță) !
   Nu-i nimic !
   Meciul se anunță ca fiind unul tare : tare spectaculos ; și noi îl așteptăm tare : tare nerăbdători !

   Nu este departe momentul în care o echipă africană ne va arăta ce înseamnă fotbal : și nu din postura Koreenilor organizatori , ci ca simplă participantă !
   Nu este departe !
   Deloc !

   Ω

   O singură întrebare nu-mi dă pace :
CUM SUNT EVALUAȚI , PE CE BAZE , ANGAJAȚII DEPARTAMENTULUI SPORT DE LA TELEVIZIUNEA NAȚIONALĂ ?
 
PENTRU CĂ TUTA ABSOLUTĂ NU ESTE SINGURĂ !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu