Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 2 iulie 2014

Să fie adevărat ?

   O altă minciună ?


   Domnul Căpățână (nume mare) spune mai nou că a fost plătit de dan voiculescu pentru a-l denigra pe președinte prin intermediul fratelui acestuia , Mircea : să fie adevărat ?
   Să fie minciună ?
   Să fie ceva la mijloc ?
   Să-și arate „motanul Felix” ghearele ?
   Care dintre variante este oare adevărată și care falsă ?
   Sau avem de a face cu un cumul , cu un ghem , cu o încurcătură de adevăr și minciună din care este posibil să nu mai știe să iasă cei amestecați ?
   Pentru că Marian Căpățână recunoaște că a luat niște bani de la cineva , dar pentru propria afacere , iar băsescu fratele i-ar fi girat împrumutul (adică un fel de reasigurator) , că voiculescu i-ar fi dat ceva mărunțiș să-l dea în gât pe băse ăl mare , că ziua de duminică întotdeauna cade într-o marți , etc , etc !
   Dan voiculescu pe de altă parte , se simte călcat pe coadă , sare cât colo și , între două ordine (către badea și ciutacu) cere o copie a declarației zisului căpățână ! Cere adică o copie de la justiție , pe baza unor zvonuri cum că posibilul complice ar fi declarat că duminica este marți : pentru că oficial , nu se știe nimic , totul este pe „surse” , adică pe zvonuri ! Așa că ne întrebăm cum , de ce și cu ce drept ar cere dumnealui o copie a unei declarații a unui cercetat într-o speță fără legătură cu institutul de cercetări alimentare !
   Mare-ți este grădina , Doamne !

   Ω

   Să avem răbdare , să vedem ce mai iese la iveală cu zvonurile astea pe surse , să vedem cine pe cine mai dă în judecată și mai amenință cu pușcăria : că poate se și întâmplă !
   Doamne'ajută !
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu