Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 19 iulie 2014

Prea tute pentru un război atât de mare !

   De la nenea Iancu , la bancuri din anii '50 !
  Și invers !


   Prin cincizeci și ceva , se spune că la Moscova , un american stătea la coadă la ceva (nu contează , completați dumneavoastră) și , văzând că nu se întâmplă nimic , îl întreabă pe un rus (care aștepta și el) , ce se petrece ; la aceasta întrebare , rusul îi răspunde : „Voi vorbiți ? Voi care-i omorâți pe negri ?”
   Mergând pe firul logic al celor mai sus spuse , citesc zilele trecute părerea unui „îndrăgostit” de băsescu , relativ la ciocnirea titanilor , petrecută la Cotroceni ! Și ce credeți domniile voastre că găsește de spus domnul mai sus menționat ? Simplu , în școala Antenei , în pseudo patriotismul voiculesciano securistic , la ordinul primit , domnul nostru răspunde cu :
Cum (se) râde de Harvard tata lu’ Eba” !
   Adică , pentru cine n-a priceput , „Voi care-i omorâți pe negri ?”
   Nu înțeleg legătura dintre prostia ministerială și cea filială , nici să mă pici cu ceară !
   Nu neagă nimeni că EBA este puțin cam urâțică și cam tută , dar asta nu trebuie să-l împiedice pe tată să-și exercite drepturile constituționale ! Sau DA ?

   Un asemenea răspuns dat în gol , fără legătură cu subiectul , dar nici cu predicatul , un răspuns înjurat și care spune „voiculescu mi-a dat ordin să înjur pe toată lumea (inclusiv pe el) , așadar când înjur EU , am dreptate”, nu face altceva decât să-ți ridice semne de întrebare : cum este cu mircea băsescu ?
   Cum este cu institutul de cercetări alimentare ?
   Cum este cu toate loviturile și contraloviturile dintre cele două tabere ?
   Și , mai ales , de ce ?
   Noi bănuim și cum și de ce , problema va fi cu adevărat presantă abia când justiția va dezlega ghemul acesta îngrozitor : să te ții !
   Și , nu va fi vorba atunci de înjurăturile plătite la cuvânt , nici de badea nici de alții , va fi vorba despre ADEVĂR : poate vom afla adevărul despre flotă , despre Crescent , despre conturi uitate și despre relații comerciale personalizate , despre grade și despre stele și , în special , despre OCHI ALBAȘTRI !

   Ω

   Așa că , vă rugăm , lăsați Izaure și alte zburătoare să piară pe limba lor , lăsați falsele acuzații și martorii trucați , nu mai luați apărarea unuia sau altuia și , așteptați liniștiți ca justiția să-și facă datoria ; nu-i mai condamnați înainte de vreme , doamna cu cântarul își va face datoria !

   Și abia atunci se va vedea cine a mâncat rahat , înjurând la ordin și fără discernământ doar pe unul !
   Da , ministrul finanțelor este o TUTĂ !
   Asta este ea , nu avem ce face : dar este doar o victimă colaterală în războiul cel mare !
Ba pe'a mamei dumneavoastră !

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu