Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 9 iulie 2014

De ce mă bucură lipsa românilor !

   În sfârșit , a început !


   De sâmbătă deja , într-un decor de multe ori demn de tragediile clasice ale marelui Will , a pornit la drum nebunia galbenă , numită „Le Tour”!
   Să vedem dacă din lupta Froome Contador nu câștigă altcineva , să le trecem cu vederea comentatorilor Eurosport confuzia privind plasarea kilometrului zero (0) al României , să spunem cu glas tare că o cățărare de 9-10 % pe ”numai” 2000 sau 3000 de metri nu este mare lucru , să credem sincer că sportivii sunt curați ca lacrima și să ne bucurăm de cilclismul de înaltă clasă !
   A început și , din nou mă bucur că nu a pătruns nici un român : în felul ăsta , mă pot desfăta cu sportul de parcă aș fi la operă !
   Doamne ferește să fie soprana româncă , numai despre asta s-ar vorbi : exact cum se petrec lucrurile cu Simona Halep - toți specialiștii au apăsat butonul SIGMA (pardon , SUMĂ) și ne vorbesc despre super jucătoarea care și care și care , dar nici unul dintre ei nu vede și nu înțelege că fata este cu cel puțin zece (10) centimetri mai scundă decât media adversarelor , motiv pentru care , bazându-se pe un extraordinar talent , forțează la fiecare minge , fiecare game , set ori meci (match) !
   DA , domnilor specialiști , de aici desele accidentări !
   DA , domnilor specialiști , de aici nevoia unui timp mai mare de refacere între turnee !
   DA , domnilor specialiști , dacă antrenorul nu găsește o soluție , Simona Halep , cu tot talentul ei , nu va rezista mult timp în aerul rarefiat al vârfurilor iar domniile voastre vă ve-ți întoarce la Mutu !  
   DA , domnilor specialiști , atunci când comentariile dumneavoastră se bazează numai pe clasamentul câștigurilor realizate din țintar sau din oină , nu ai timp să vezi și să înțelegi ce se întâmplă cu adevărat și , mai ales , de ce se întâmplă , drept care , îi lăsăm pe ei/ele cu calcularea veniturilor (parcă ar fi angajați la fisc) și cu prezentarea iubitelor/iubiților , iar noi , ne bucurăm de lipsa românilor și ne bucurăm de spectacolul sportiv !
   DA , DA , DA !

   Ω

   A propos de Simona Halep :
să dea Dumnezeu să mă înșel !

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu