Faceți căutări pe acest blog

vineri, 25 iulie 2014

Fin - cea mai urâtă ultimă etapă !

   Rechinul a păpat etapa și turul odată cu ea !


   Le Tour , în lipsa lui Froome și a lui Contador , a devenit plimbărica unor bolnavi , una lipsită de sare și de piper : se mai bat băieții ăștia pentru un tricou cu pojar , mai rar pentru unul legionar și , toate astea , pentru că tricoul cu icter este deja luat !
   Dacă Froome rămânea în cursă , cu sistemul Sky , ar fi mers metronom etapă de etapă și astăzi era posibil să fie urmărit doar !
   Dacă „il Pistolero” nu abandona , ultima săptămână a turului ar fi fost explozivă , echipa Saxo fiind construită special pentru a fi în serviciul lui Contador pe munte , lucru dovedit deja de etapele câștigate fără probleme și de omogenitatea valorii cicliștilor !
   Însă , cum cei doi ne-au părăsit , a rămas doar Nibali să se lupte cu NIMENI , pentru că toate echipele au venit cu un singur om pregătit pentru clasamentul general !
   Așa că , din păcate , în loc de „Le Tour” , avem o însumare de mici tururi locale turistico-propagandistice , fără emoții , fără așteptări și fără griji !
   Așadar , fără accidente neprevăzute , Rechinul Nibali este deja câștigător !

   Ω

   Singura surpriză a turului 2014 poate veni de la laboratoarele UCI : dar , pentru asta trebuie să mai așteptăm !
   Drept care , ne așteptăm ca după cea mai plicticoasă ultimă etapă , după acea defilare pariziană fără noimă dar cu șampanie , să aflăm adevăratele rezultate ale turului !
   Să te ții , Maikă !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu