Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 2 iulie 2014

LA OCNĂ SAU ÎN ȘTREANG

   În piața publică



   În piața publică a localității în care au atentat , acolo trebuiesc biciuiți înainte de a fi executați în văzul lumii !
   Complicii lor , atentatori la rândul lor , ar trebui să primească și să suporte aceeași pedeapsă sau , dacă boieri dumneavoastră le găsiți o vină mai mică , atunci la ocnă cu ei pân'la sfârșitul zilelor ce le au pe pământ de la bunul Dumnezeu , ei și odraslele lor , să vadă lumina soarelui numai în sfânta zi de Paști ș'apoi zdup la loc !
   Da , așa ar trebui să plătească toți căcații ăștia din învățământ , toți căcații ăștia care se scuză că sunt salariile mici (noroc că nu ne omoară , noroc că doar fură) , toți căcații ăștia care au atentat la viitorul întregii țări pentru a le fi lor bine , toți căcații ăștia care au fost puși acolo ca să ne educe copiii în mod corect , nu să-i învețe să fure , toți căcații ăștia care deschid drumul lui „merge și așa” , toți căcații ăștia care pregătesc terenul pentru vânzarea de permise de circulație , toți căcații ăștia care ne învață copiii să nu muncească , toți și toate vărzarele și costicile și miticile și ilonele și gigeii și ioneii , toți căcații ăștia să ajungă la ocnă !
  

   La ocnă cu producătorii de clienți pentru tabloide !
   La ocnă cu creatorii de telespectatori pentru țigăniile unui măruță !
   La ocnă cu educatorii fetei de la pagina 5 . 
   La ocnă cu profesorii „rating-ului” știrilor de coafeze !
   La ocnă cu toți cei ce au scos dobitoci contra cost , animale umane din cauza cărora am ajuns să ne jenăm că vorbim românește !
   La ocnă cu profesorii maneliști !
   Și cu plagiatorii !
   La ocnă cu ei toți !

   Astăzi , la un an de la flagrant , madam vărzaru este liberă să mai aranjeze niște promovări de putori , liberă să-și aranjeze ancheta ȘI S-O ÎNTÂRZIE astfel încât să se uite ce s-a întâmplat , liberă să facă pe victima , liberă de a linguși și de a-și pregăti salvarea : DE CE ?
   Astăzi , învățătoarea care cerea de la obraz părinților bani și cadouri este la fel de liberă ca și vărzaru : DE CE ?
   Astăzi , un inspector școlar este reținut iar în toată țara examenele sunt deja cumpărate : DE CE ?
   Pentru că nu se face primăvară cu o floare ?
   Pentru că nu s-a dat un exemplu ? Încă ?
   Pentru că hoți dovediți , prinși în flagrant , se plimbă astăzi liberi ? Și chiar declară că „a suferit degeaba la Târgșor între țigănci” ? Dar „țigăncile” alea care au agasat-o pe costica , nu erau și ele educate de o altă costică ? Nu ? Și atunci de ce se plânge ? Că ea și alții și altele ca ea , au umplut România și lumea întreagă cu ... rezultatul muncii lor !
   Așadar , părinții care sunt dispuși să plătească pentru a-și vedea putorile cu o diplomă fără valoare , ar trebui să ajungă la ocnă !
   Putorile de ambe sexe , dispuse să se relaxeze între două reprize de relaxat și care sunt în marea lor măsură ANALFABEȚI , ar trebui să se relaxeze la școală forțată !
   Iar lupii pe care noi toți i-am plătit să ne păzească oile , să treacă prin ce-am spus mai sus : biciuți în piață și executați în public !
EI AU ATENTAT ȘI ATENTEAZĂ LA VIITORUL NOSTRU ȘI AL ÎNTREGII ȚĂRI !

   Ω

MAI BINE SĂ AVEM COPII NEINSTRUIȚI , DECÂT ÎNVĂȚAȚI DE MICI SĂ FURE !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu