Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 19 noiembrie 2014

Concluzii 2

   Cine a pierdut?


   Spunea un susținător al lui Victor Ponta, că este nedumerit de rezultat, pentru că Ponta nu a pierdut și Iohannis nu a câștigat! Dacă trecem de jocul de cuvinte cam forțat, ne permitem să ne dăm cu părerea în legătură cu întrebarea de mai sus!
   Așadar, nu cine a câștigat, ci cine a pierdut! Păi, să vedem!
   A sau au pierdut:
- toți hrebenciucii ce așteptau liniștiți legea grațierii și amnistiei
- toți golanii care se strecurau în libertate pe lângă peștii cei mari (și care se plâng că - deși le place la pușcărie - sunt cam înghesuiți!)
- toți (sperăm) reprezentanții plătiți ai statului român, care au acceptat să devină reprezentanți personali ai candidatului Ponta
- toți oamenii politici transformați în agenți electorali - sperăm să fie taxați de alegătorii lor, indiferent de culoarea politică
- toți lucrătorii DNA - dacă ar fi câștigat Ponta, ar fi trăit și ei în liniște
- TOȚI OPORTUNIȘTII ȘI PUPINCURIȘTII CARE S-AU VISAT DOUĂ SĂPTĂMÂNI PRIM MINIȘTRI, AȘA CUM S-A VISAT cRIN ANTONESCU PREȘEDINTE!
   Sperăm ca printre perdanți să se numere și baronii locali și sistemul păgubos al președinților de consilii județene.
   Sperăm să înțelegem ceva din rezultatul votului de la Constanța cu nicușor constantinescu închis, acolo unde PSD-ul n-a făcut nici o mazăre.
   Sperăm să fie un început!

   Ω

   Sperăm, pentru că atribuțiunile președintelui României sunt în realitate destul de restrânse și, în primul rând de ordin moral, așa că noi nu putem decât să sperăm că s-a terminat cu hăhăiala și se trece la lucruri serioase! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu