Faceți căutări pe acest blog

vineri, 14 noiembrie 2014

Urmează naționalizarea economiei românești?

   Gura lumii zice că ...

   ... guvernul are deja pe masă, o lege privind
AMNISTIA, GRAȚIEREA și PRESCRIEREA
unor fapte și, că respectiva lege, indiferent cine va fi atunci (după alegeri) prim ministru, va ajunge trap la parlament, va fi trap trimisă la Cotroceni și galop publicată în Monitorul oficial! Ar fi unul dintre rarele momente în care statul român se va mișca rapid!
   Așadar, pentru aceia dintre dumneavoastră care n-ați prins încă ideea, să vedem despre ce-i vorba: legea este foarte simplă și, dând de o parte limbajul juridic, ea va spune simplu că cine-i PSD-ist închis sau în cercetare și complicii lui (indiferent de culoarea politică afișată în public, pentru public și în vederea prostirii publicului) să fie imediat aministiat, grațiat sau să se prescrie faptele pentru care este urmărit! În acest mod, primul negociator al partidului ar putea reveni unde-i este locul, afacerile ar redeveni înfloritoare, iar conducerea de partid și de stat va arăta că are grijă de oamenii de nădejde!
   Notați vă rugăm, că este un altfel de campanie electorală, mult mai subtilă și cu efect muuult mai pervers decât faptul că armata face campanie electorală, popa face campanie electorală, sănătatea face campanie electorală ...
   Acest efect de durată, subtil și pervers, a fost sesizat de partidul stat și acum este fluturat pe la nasul mediului de afaceri:
„cine este cu noi, poate face orice, poate fura oricât, noi avem grijă de el!” 
   Adică, noi vă lăsăm să faceți bani prin orice căi și mijloace, voi vă plătiți „cotizația” și apoi noi avem grijă să fiți exonerați de orice vină! Și cum într-o asemenea situație nu vă puteți fura între voi, faceți fraților contracte cu statul!
   În acest fel, partidul stat va putea ocupa total România, partidul stat va putea conduce și administrația și o economie de fapt etatizată, partidul stat va putea hotărî ce ne place și ce ne trebuie, fără să ne mai întrebe!

   Ω

   Asta vrem?
   Nu mai contează, asta vom avea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu