Faceți căutări pe acest blog

marți, 11 noiembrie 2014

Pierdut guvern și bun simț: găsitorul le poate păstra!

   Yesterday ...

   Ieri, avertismentul cum că aceste alegeri s-au transformat într-o lovitură de stat, a părut mult prea tare, ba chiar a fost privit ca fiind exagerat!
   Asta a fost ieri. Pentru că între timp, dintr-o greșeală „criminală” au fost date publicității înregistrări din timpul unei (unor?) ședințe ținute de un tovarăș de la PSD! Și ce spun înregistrările? Păi, ele zic cam așa: „fu.....vă și bă.....aș și dregu-vă ... cine nu face ce trebuie, îl .... și îl ..... și îi .... și .... !!! Iar cei numiți politic (!?!?!) nu o să mai vedeți bani și o să vă .... !”
   Ați prins cu siguranță ideea limbajului folosit de un
VICEPREȘEDINTE DE CONSILIU JUDEȚEAN,
adică de un personaj ce lucrează în
ADMINISTRAȚIA STATULUI ROMÂN ȘI ESTE PLĂTIT DE NOI TOȚI!
   În continuare, asistăm la campanie electorală
ÎN BISERICĂ,
acolo unde un preot își îndeamnă enoriașii să voteze cu (eu nu fac campanie nimănui, așa că nu vă spun!) ... cine trebuie!
   Ca o paranteză: nu cred că înregistrările au fost date publicității de către adversarii politici ai respectivului PSD-ist, ci că au fost aruncate pe piață chiar de dumnealui, în încercarea de a se pune bine cu conducerea partidului, de a se arăta un tovarăș de nădejde, pe care se poate pune bază! Nici un a propos la bancuri de pe vremuri!
   Iar dacă povestea asta s-a petrecut în nord-vestul țării, să vedeți drăcie în sud-est: la Constanța,
MINISTRUL APĂRĂRII NAȚIONALE,
un alt administrator
ANGAJAT ȘI PLĂTIT DE NOI,
în loc să-și vadă de treaba lui, face campanie electorală pentru șeful guvernului din care face și domnia sa parte (nu insistați, că tot nu spun cui), promițând creșterea pensiilor cu cinci procente!

   Observăm că s-a depășit orice limită, vedem că li se pare normal să-și aservească toate funcțiile statului român, băgăm de seamă că funcționarii țării au devenit agenți electorali, nu ne miră că PSD-ul a ajuns de-a dreptul isteric în efortul exagerat de a-l pune pe ... (uite așa, de-al dracului, tot nu vă spun pe cine) președinte!
   S-a ajuns la un comportament HILAR și PENIBIL, suntem pe cale de a reveni la „cel mai iubit fiu al poporului” și la mândra lui soție (măcar să nu fie chimist de renume internațional)!
   Nici un efort nu este prea mare pentru atingerea țelului propus: nici unul!
   Au vândut tot, au promis tot, au dat tot!
   Nu are importanță dacă există sau nu surse de finanțare pentru acoperirea promisiunilor făcute, ei aruncă cu două mâini toate resursele statului, pentru atingerea sarcinii de partid!
   După alegeri, când va veni scadența, suntem curioși cum vor proceda: vor uita promisiunile, sau vor devaloriza leul pentru a băga în buzunarele larg deschise ale simpatizanților de ocazie niște plastic fără valoare?

    Ω

  Ne întrebăm: dacă acum în campanie sunt sunt în stare să calce totul în picioare, atunci când nu va mai exista nici un oponent?
   Cum vor proceda?
   Dacă acum, când mai există câte o voce care se ridică împotriva exagerărilor și încălcărilor legilor ni se kkă în cap, dar atunci când șeful cel mare și garantul legalității fi-va tocmai cel ales ca urmare a folosirii acestor căi și mijloace?
   Ce se va întâmpla oare?

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu