Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 8 noiembrie 2014

La măcelărie


   SPRIJIN PENTRU LEGEA PROSTITUȚIEI 

   În spatele prăvăliei, măcelarul cel gras, cu două cefe și trei guși, după ce și-a hrănit dulăii din curte, aruncă și potăilor fără stăpân ale străzii, niște resturi de ciolane, în speranța că vor mușca mușteriii care preferă concurența: și, pare a-i reuși! A fost suficient ca cel ce încă nu a dat socoteală pentru că i-a luat locul mântuitorului în 2012 - atunci când a înviat morții și i-a pus de-au votat - să arunce un asemenea ciolan prin praf și, s-a și găsit un ... amator! Ciolanul, după care altfel n-ar lătra nici cel mai hămesit maidanez, n-are pe el nici o urmă de carne, nici măcar nu pare a fi avut vreodată, dar încă mai miroase, iar mirosul acesta este amestecat în declarația „premierul nu trebuie să fie de la PSD”! Atât, doar atât și, cine a crezut că i-a fost aruncat, s-a și repezit să-l înșface! Uluitoare viteză de reacție! Și pentru că nu poate apuca ciolanul fără a da de înțeles că n-are de gând să muște mâna binevoitoare ce i-l aruncă în praf, ia dumnealui dulăul bătrân o figură ce se vrea preocupată și, lasă de înțeles că-și va sfătui tovarășii CUM ȘI CU CINE să meargă data viitoare! De parcă poate hotărî câinele pe cine să mănânce puricii!

   Bineînțeles că o asemenea lovitură sub centură, ajutată și de oportunismul copoiului ardelenesc, care n-are nici mamă, nici tată, ar transforma-o pe iubita soție măcelarului, în prima doamnă a abatorului și, pare-se, asta contează acum: diferența ar deveni insurmontabilă, de parcă acum nu este mare!

   Urmarea aceasta este firească din două motive: primul, coeziunea PSD-ului, coeziune bazată pe o uluitoare disciplină și constanță în partidul care, ca urmaș al FSN-ului, nu ar trebui să existe și, doi, diluarea permanentă a opoziției, opoziție care nu știe a se coagula decât pe fragmențele mărunțele și fără bătaie lungă - dacă baronii locali ai PSD sunt în continuare stăpânii de necontestat ai județelor ce le sunt feude, omologii lor concurenți, par niște bieți funcționari de stat lipsiți de orice viziune!

   În concluzie, nu a fost suficientă spargerea opoziției înainte de alegeri, nu a fost suficientă implicarea președintelui republicii și a primului ministru în campania electorală, a trebuit să vedem pe viu și un fragment din scrisoarea pierdută: „trădare să fie dacă interesele partidului o cer, dar s-o știm și noi”!
   Chiar așa, s-o știm și noi! Nu trădarea ne interesează, pentru că asta ne era de multă vreme clară, ci IDEOLOGIA după care funcționează mintea politică a celor ce vor face fără jenă pasul către stânga! Purtarea asta ne duce cu gândul la o problemă care de mult așteaptă să fie legiferată în parlament: legea prostituției!

    Ω

   P.S. Ce vedem acum că se petrece în spatele măcelăriei, cum se cheamă?
LIBERALISM SAU LIBERTINAJ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu