Faceți căutări pe acest blog

duminică, 30 noiembrie 2014

O investiție necesară: ÎN PUȘCĂRII !

   Cum se filtrează aleșii
 
 
   Iubiții noștri parlamentari, s-au înmulțit exagerat!
   Așa cum am văzut cu toții, vechii aleși nu mai puteau lucra fără secretarele tinerele și alte june care-i slujesc și (unele dintre ele) chiar îi iubesc sincer! Așa că, au făcut ghem hârtia pe care era trecută voința populară exprimată în referendumul despre cei 300, au aruncat-o elegant, printr-o mișcare de baschetbalist versat la coș și, și-au văzut de interesul lor!
   Tocmai când credeam că nu se mai poate face nimic pentru schimbarea atitudinii STĂPÂNILOR noștri, observăm că există o autoritate mai înaltă decât noi toți, o autoritate care lucrează în interesul public și care are grijă să ne educe, în sensul că pentru cei 300 aflați în plus în parlament, pune semnul egal între parlamentar și HOȚ! Bineînțeles, vorbim despre justiție și toate formele ei de manifestare!
   Din păcate, cei agățați de procurori, sunt înlocuiți cu alții, alții ce par acum, la început, inofensivi! Dar chiar sunt?
   Așadar, în liniște, în pace și onor, justiția s-a apucat de curățenie în societatea românească, s-a apucat de o muncă herculeană, una pe lângă care grajdurile lui Augyas sunt doar o glumă: din fericire, magistrații fac curat și în propria ogradă, așa că putem avea speranțe la un final fericit! 
   Dintre toți cei luați la întrebări până acum, fie ei din mediul de afaceri, fie din cel politic, pentru mine personal, nici unul nu este vinovat: așa că aștept instrumentarea cazurilor și trimiterea lor în judecată! Abia la pronunțarea sentinței definitive vom putea spune că au fost sau nu vinovați, până atunci, bineînțeles, nu sunt decât acuzați, așa că nu ne bucurăm anticipat de răul unor oameni, ci de faptul că justiția a început să lucreze!

    Ω

   Și dacă tot lucrează, o rugăm frumos pe tanti Justiția, să verifice dacă a fost corect ca toate investițiile statului român să fie aruncate în campania electorală pentru mituirea alegătorilor, dacă a fost corect și normal să se subjuge întregul aparat administrativ național scopului alegerii domnului Ponta și, dacă așa trebuie să se petreacă lucrurile cu aleșii noștri în campanie: să nu calce pe la slujbă, pentru a-și slugări stăpânii politici!
  
    Astea ar fi, pentru început, dacă nu vrem prea mult!
   Drept care, dacă tot consideră guvernul suficienți 17 kilometri de autostradă, să-i lase și pe ăia, că ne-om mai descurca un an doi fără ei și, să construiască iute niște pușcării: cât mai încăpătoare!
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu