Faceți căutări pe acest blog

duminică, 8 iunie 2014

Ceva nu se leagă !

   Dar ce ?


   Am revăzut imagini legate de întâmplările copiilor de la grădinița din Constanța . De data ceasta , reportajul a cuprins și păreri ale părinților revoltați .
   Este îngrozitor ce s-a petrecut , este îngrozitor faptul că sub nasul autorităților plătite de noi toți funcționa o grădiniță ilegală , este îngrozitor că în intersecții se cerșește cu copiii de gât , este îngrozitor că familii întregi caută în gunoaie împreună cu copiii lor !
   Este îngrozitor !
   Este îngrozitor că autoritățile nu mișcă , nu văd , nu reacționează !
  
   Dar de ce majoritatea părinților indignați nu se arată la față ?
   De ce se ascund ?
   De ce își maschează și vocea ?
   De ce și de cine se tem acești părinți îndreptățiți să ceară dreptate și pedepsirea vinovaților ?
  
   Reportajul este în sine grăitor : femeile care nu au nici o legătură cu educația și care ar trebui condamnate pentru stâlcirea limbii române („să vezi ce bătaie-ți iei , îmi bag piciorul” sunt doar câteva exemple) au devenit brusc „doamnele” pentru o mamă care a rămas ... șocată trei sau patru zile , în loc să reacționeze imediat ! Interesant de știut este dacă și-a mai dus copilul la grădiniță în acest timp ! Și dacă după tot scandalul și toate dezvăluirile , grădinița mai funcționează sau nu !
   Teamă-mi este că nu s-a închis !
   Și că funcționează bine merci în continuare , pe sistemul liceului Bolintineanu din București , unde lupoaica vărzaru a fost adusă paznic la oile de muls și tuns !

   Ω

   Așadar : ce interese sunt în spatele afacerii , cum a funcționat așa ceva fără control și fără avize , cum au încasat banii și , în special cine le-a angajat pe „doamnele educatoare” și ce pregătire au acestea ?
   Dar , mai ales ,
DE CINE ȘI DE CE SE TEM PĂRINȚII ?

   Cine ne răspunde la întrebarea aceasta ?
   Așteptăm ...

  

    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu