Faceți căutări pe acest blog

vineri, 27 iunie 2014

WW III ?

   Ultimul război mondial
   s-a terminat remiză ! 


   Meciul Germania-SUA , a fost așa cum se așteptau mulți să fie : războiul din 39-45 , dar purtat cu rațiune , câteodată chiar cu eleganță și sfârșit în urma unui gentlemen agreement .
   Meciul da , așa a fost , războiul (din păcate ?) nu : așadar , ieri Germania , s-a folosit de tunul Mueller de 13 (urmașul celui de 88), i-a lovit odată și , mai departe a mimat o mare luptă ; SUA , la acel scor calificată , sub stricta supraveghere a spectatorilor care le arătau „din dește” cum stă treaba în celălalt meci , au zis bogdaproste de pomană și s-au făcut că se agită !
   Portugalia , la fel de neutră ca în timpul războiului , și-a dovedit ei și lumii că fotbalul este mai mult decât freză și marketing și a plecat meritat acasă !
   Freza a rezistat !!!

   Războiul mondial , a continuat și seara , când o națiune ... cam islamică , a trimis Rusia lui Putin acasă : probabil că primul antrenor al măicuței pravoslavnice , va trasa niște indicații , va explica planul de antrenament , iar peste patru ani vor juca cel puțin finala !
   Mai știi ?!?!?

   Poate că ziua de ieri s-a terminat așa cum României i-ar fi convenit să se încheie al doilea război mondial : Germania și SUA (condusă tot de un neamț !) să meargă mai departe braț la braț , Rusia să fie eliminată , Japonia la fel !
   Nu s-a întâmplat decât la fotbal !  

   Ω

   Astăzi avem o pauză binemeritată , atât noi cât și echipele , dar de sâmbătă reîncepe în forță !
   Pițurcă , s-o uita ? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu